Τα ζώδια που έχουν «καβούρια» στις τσέπες τους

Η τσιγκουνιά είναι το χειρότερο ελάττωμα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Αυτό παρατηρείται σε πολλές περιστάσεις. Αν για παράδειγμα βγείτε για φαγητό, και σε αφήσει να πληρώσεις, αυτό είναι ένα «καμπανάκι» το τι μπορεί ν’ακολουθήσει.

Και όπως είναι γνωστό, όποιος είναι τσιγκούνης στην τσέπη είναι και στα αισθήματα. Πάμε να δούμε ποια ζώδια έχουν την τσιγκουνιά στο τσεπάκι τους.

ΤΑΥΡΟΣΟ ταύρος είναι από τα ζώδια που του αρέσει η καλή ζωή. Αυτό που δεν αντέχει είναι να σπαταλάει άσκοπα τα λεφτά του. Μη περιμένεις από έναν Ταύρο να σε βγάλει έξω για φαγητό και να σου τα πληρώσει όλα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να το κάνει, οπότε και εσύ ή θα το υπομείνεις ή θα κοιτάξεις αλλού.

Η πολυτελή ζωή είναι το όνειρό του. Γι’αυτό κάνει τρομακτική οικονομία, ώστε ν’αποκτήσει τη δυνατότητα, και τα ταξίδια του να κάνει και να βγει στα πιο ακριβά εστιατόρια. Αυτό βέβαια μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Εσύ τι θα κάνεις; Θα μένεις κλεισμένη μέσα; Για σκέψου το.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρκινάκια μας είναι παραδοσιακά. Είναι πιστά στα ήθη. Και επειδή οι παραδόσεις μας και ο savoir vivre λέει, πως ο άντρας πρέπει να κερνάει τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του, θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ωστόσο, όταν αρχίζει να στριμώχνεται οικονομικά, τότε τα πράγματα γίνονται αφόρητα καθώς είναι μέσα στη γκρίνια και τη μίρλα.

Κλαίγεται πως δεν έχει λεφτά και πως πρέπει να κάνει οικονομία. Οπότε και εσύ φτάνεις στο σημείο να τον χαρακτηρίσεις «τσιγκούνη».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καλοί μας οι παρθένοι είναι μια περίπτωση ξεχωριστή. Τα οικονομικά είναι μαχαίρι στην καρδιά. Είναι της λογικής πως σε όλους τους τομείς πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο- συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών.

Θα τον δείτε να είναι μόνιμα αγχωμένος σχετικά με τα οικονομικά του, να μην κάνει έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και να προσέχει που ξοδεύει και σε τι. Μη σε παραξενέψει το γεγονός ότι μπορεί να κρατάει αρχεία με τα έξοδα του.

Θα υπάρξουν φορές που θα σε βγάλει έξω να σε κεράσει, την κουβεντούλα του, όμως, θα την πει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σκορπιός είναι από τους πιο τσιγκούνηδες του ζωδιακού κύκλου. Μην πεις σε ένα σκορπιό να βγείτε έξω για ένα χαλαρό ποτό. Η απάντηση του θα είναι αρνητική σίγουρα. Δε θέλει να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ. Προτιμάει να κάτσει μέσα στους τέσσερις τοίχους, βλέποντας τηλεόραση πάρα να βγει έξω. Τα χρήματα για το σκορπιό φτάνουν σε σημείο να γίνονται εμμονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ρασέλ του GΝTM ποζάρει στο κρεβάτι

Η Ρασέλ μπορεί ν' αποχώρησε από το Instagram, αλλά συνεχίζει να μας απασχολεί, ίσως και περισσότερο, απ' ότι πριν. Η γαζέλα του GNTM βρίσκεται εκτός...

Ποια λαχανικά προστατεύουν την καρδιά

Η σωστή λειτουργία της καρδιάς απαιτεί διάφορες υγιεινές συνήθειες. Για να είναι υγιής χρειάζεται γυμναστική, κόψιμο κακών συνηθειών όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ,...

Μιχαήλ-Άγγελος Άλμπαν: Τα trends της πλαστικής χειρουργικής του 2021

Είναι αλήθεια ότι ο Covid-19 κατάφερε να αλλάξει και να επηρεάσει όχι μόνο το κομμάτι της υγείας, αλλά γενικότερα όλη μας τη ζωή: το...

Πηγή Δαούλα: «Μου λείπουν μια χειραψία, μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο»

Η εικαστικός Πηγή Δαούλα, μίλησε αποκλειστικά στο womensnews για το πλούσιο έργο της, την καραντίνα και αποκάλυψε τα δικά της μυστικά ομορφιάς.  Η Πηγή Δαούλα...

Harris-Biden: Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ

Η Kamala Harris και η Jill Biden έκλεψαν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ με τις στιλιστικές τους επιλογές.  Ο 46ος Πρόεδρος των...