Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η σεληνιακή έκλειψη;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η σεληνιακή έκλειψη; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στα ζώδια.

Τι αλλαγές θα δουν τα ζώδια στην καθημερινότητά τους από τη σεληνιακή έκλειψη;

Κριός

Κριέ, η έκλειψη Σελήνης στις 30/11 είναι θετική και μπορεί να φέρει μια νέα συμφωνία ή να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου προς όφελός σου. Η επικοινωνία όμως μπορεί να είναι δύσκολη κάποιες φορές αυτές τις μέρες. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα σε εγρήγορση. Καμιά φορά καλό είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω, ώστε να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης, και να περιμένουμε πριν δράσουμε.

Ταύρος

Ταύρε, ήρθε η ώρα για μερικά ξεκαθαρίσματα. Βρες ποια είναι τα πράγματα που δεν σε γεμίζουν πια και βγάλ’ τα από τη ζωή σου, ακόμη κι αν στο παρελθόν σε έκαναν χαρούμενο. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εβδομάδες αναστοχασμού και ενδοσκόπησης. Αν υπάρχει κάτι που αισθάνεσαι πως έχει μείνει στη μέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να το ολοκληρώσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε, η έκλειψη Σελήνης στις 30/11 που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου είναι εκπληκτική. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου αλλάζει, κάποια σχέδια επανέρχονται ή τροποποιούνται και είσαι έτοιμος να υποδεχτείς μια νέα εποχή για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου, με συνθήκες που έχεις φτιάξει εσύ σε μεγάλο βαθμό. Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρέπει και δεν θα βάζεις πια τον εαυτό σου στην άκρη. Τώρα είναι η ώρα να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να τιμήσεις αυτό που πραγματικά είσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε, η έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον δωδέκατο οίκο σου και είναι θετική. Φαίνεται ότι κλείνει μια περίοδος δυσκολιών και ότι σταδιακά κάνεις νέα ξεκινήματα, απελευθερωμένος από ψυχολογικά βάρη. Στα πιθανά σενάρια είναι να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, και αυτό να έχει ενδιαφέρον, γιατί καμιά φορά ένας άνθρωπος από προηγούμενη φάση της ζωής σου μπορεί να φέρει μαζί του ένα ολόκληρο κλίμα που υπήρχε παλαιότερα.

Λέων

Λέοντα, σου γεννιούνται κάποια ερωτήματα για πράγματα που ίσως αγνοούσες τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι ανάγκη να βρεις όλες τις απαντήσεις μόνος σου. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Παράλληλα, μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και να επαναπροσδιοριστούν κάποιες σχέσεις ή να συνεργαστείς με ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε έναν κοινό στόχο.

Παρθένος

Παρθένε, αυτή την περίοδο αξίζει να κάνεις την προσπάθεια να ακούς το ένστικτό σου. Αυτό θα βοηθήσει να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σου και να αποκρυπτογραφήσεις τα πραγματικά σου θέλω. Είσαι απασχολημένος, και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, αλλά δεν θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία για να χάνεσαι μεγάλα διαστήματα από γνωστούς και φίλους. Για να διατηρηθούν οι σχέσεις, θα πρέπει να θυσιάζεις κάποιες φορές λίγο από τον προσωπικό σου χρόνο.

Ζυγός

Ζυγέ, η έκλειψη Σελήνης στις 30/11 πραγματοποιήθηκε στον ένατο οίκο σου, που σχετίζεται με τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και το άνοιγμα του τρόπου που σκέφτεσαι. Είναι θετική και μπορεί να ανοίξει έναν νέο δρόμο μπροστά σου. Σκέψου πως μπορείς να κάνεις την καριέρα σου να πάρει μια άλλη πορεία, αν δεν είσαι ευχαριστημένος από αυτήν που ήδη ακολουθείς. Ζήτα συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι ή θαυμάζεις και μη φοβηθείς να πάρεις και μερικά μικρά ρίσκα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αν καταφέρεις να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σου, τότε ίσως να μπορέσεις να ανοιχτείς και σε νέες συνεργασίες, πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Έχεις πια ανάγκη από μια αλλαγή και από νέες προκλήσεις. Αν έχεις πράγματα που κρατάς μέσα σου, ήρθε η ώρα να τα πεις. Οι άνθρωποι δεν είναι τόσο εύθραυστοι όσο νομίζεις. Μπορούν να αντέξουν όσα έχεις να τους πεις, ίσως μάλιστα τα λόγια σου να γίνουν αφορμή για να ανέβουν οι σχέσεις σου σε άλλο επίπεδο.

Τοξότης

Τοξότη, έχεις μια μεγάλη λίστα με πράγματα που πρέπει να γίνουν και βρίσκεις επιτέλους τον χρόνο αλλά και τη διάθεση για να αρχίσεις σιγά σιγά να σβήνεις πράγματα. Η διαδικασία αυτή θα σου προσφέρει μεγάλη αρμονία και θα σε γεμίσει ενέργεια. Η έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον έβδομο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Είσαι από τα ζώδια που η σεληνιακή έκλειψη θα τα επηρεάσει άμεσα. Η περίοδος αυτή μπορεί να επιφυλάσσει κάτι νέο για σένα στους τομείς των σχέσεων, των συνεργασιών και της αισθηματικής ζωής.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό και δεν θέλεις πια να τον σπαταλάς από δω κι από κει. Είσαι αποφασισμένος να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να μην παρεκκλίνεις. Πώς μπορείς να ενδυναμώσεις τον χαρακτήρα σου και να μάθεις να υπερασπίζεσαι τα θέλω και τις επιθυμίες σου; Αν καταφέρεις να βρεις απαντήσεις σε αυτά τα δύο ερωτήματα, θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, ενώ νέες ευκαιρίες θα βρεθούν στον δρόμο σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, δες αυτή τη μεταβατική περίοδο ως μια ευκαιρία για να οργανωθείς και να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον χρόνο σου. Τέτοιες εποχές θα πρέπει να τις βλέπεις ως ευκαιρία για επανεκκίνηση. Η έκλειψη Σελήνης στις 30/11 στον πέμπτο οίκο σου είναι θετική (ευτυχώς για όλους μας) και αφορά περισσότερο τον αισθηματικό τομέα της ζωής σου και τη δημιουργικότητα. Μπορεί κάτι να εξελίσσεται ή κάτι να δημιουργείται, ακόμη και σε περίοδο καραντίνας.

Ιχθύες

Ιχθύ, η έκλειψη Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον τέταρτο οίκο σου και είναι πολύ θετική, αφορά, δε, το σπίτι και την οικογένεια καθώς και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις ‒ αυτοί είναι οι τομείς που μπορεί να έχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις αυτές τις μέρες. Αρχίζεις να στρέφεις την προσοχή σου στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους από αυτούς και μια ευκαιρία επίσης να κάνεις μια νέα γνωριμία.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος με τον πιο «σέξι γιατρό στον κόσμο»: Κανείς δεν φορούσε μάσκα στο πάρτι του

Ο «πιο σέξι γιατρός στον κόσμο» βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όχι για καλό σκοπό.   Ο dr. Mike- όπως είναι γνωστός στο instagram- κατηγορείται...

Tips για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να ιδρώνεις

Καλοκαίρι και στέγνωμα ή ίσιωμα μαλλιών είναι ένας συνδυασμός που δεν μας αρέσει. Όταν έρχεται η ώρα να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι...

Παιδί και πισίνα: Τι πρέπει να προσέξετε

Τα παιδιά περιμένουν πως και πως να έρθει το καλοκαίρι για να πάνε στην θάλασσα ή στη πισίνα. Και το ένα και το άλλο...

Έλληνες επώνυμοι ποζάρουν στα χιόνια – Εντυπωσιακές εικόνες

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έκανε για τα καλά την εμφάνισή της και στην Αθήνα, με πολλούς επώνυμους να τρέχουν να απολαύσουν το χιόνι. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη...

Έτσι θα διατηρηθούν τα χάλια σου σαν καινούργια

Ο ιματισμός ενός εσωτερικού χώρου κατά τους χειμερινούς μήνες είναι απαραίτητος, όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, όπως το να κρατά το σπίτι ζεστό, αλλά...