Αυτά είναι τα πιο απαισιόδοξα ζώδια

Πιστεύετε στα ζώδια; Κάποιοι, θα πουν ότι δεν τα πιστεύουν, ενώ κάποιοι άλλοι πάνε μέχρι και σε αστρολόγους.

Και όμως υπάρχουν χαρακτηριστικά των ζωδίων που τα βλέπουμε στον εαυτό μας. Όπως για παράδειγμα η απαισιοδοξία. Μπορεί να μην είστε αρνητικός άνθρωπος, αλλά κάποιες φορές τα ζώδια μεταφέρουν όλη την αρνητικότητά τους να εισβάλει σώνει και καλά στη ζωή σας.

Δεν είναι όλα τα ζώδια απαισιόδοξα, αλλά υπάρχουν κάποια που είναι φουλ στην απαισιοδοξία.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι μπορούν να αφήσουν τα συναισθήματά τους να τους παρασύρουν. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή ξυπνούν στην λάθος πλευρά του κρεβατιού, είναι έντονα αρνητικοί. Μπορούν να παίξουν την κάρτα θύματος και να κατηγορήσουν τον κόσμο για τα προβλήματά τους.

Παγιδεύονται μόνοι τους από τις ίδιες τους τις σκέψεις.  Όταν είναι στα καλά τους είναι πιο γλυκοί από ποτέ, αλλά όταν είναι στα άσχημα τους, είναι πιο ξινοί και από λεμόνι. Η απαισιοδοξία του Καρκίνου λειτουργεί ως ένας τρόπος για να απελευθερώσει τα αρνητικά του συναισθήματα.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)Οι Παρθένοι μπορεί να είναι αρνητικοί όταν κάτι δεν πηγαίνει έτσι ακριβώς όπως θέλουν. Πάντα θέλουν να είναι ηγέτες και να έχουν τον έλεγχο. Δεν αισθάνονται καλά και γκρινιάζουν όταν πρέπει να κάνουν πίσω και να δώσουν τον έλεγχο αλλού.  Έχουν τη στάση “ή με τον τρόπο μου ή καθόλου“ και έτσι δεν είναι καθόλου ευέλικτοι.

Οι Παρθένοι είναι πολύ κακόκεφοι όταν είναι απαισιόδοξοι και μερικές φορές αυτή η αρνητική ενέργεια προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αρνητικότητα. Όταν επιτέλους αποβάλουν όλη αυτή την αρνητικότητα και την επιθετικότητα, θα αισθανθούν επιτέλους θετικοί και αισιόδοξοι.

 

Σκορπίος (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι αρνητικοί όταν η ζωή δεν πηγαίνει με τον τρόπο που έχουν φανταστεί. Αυτό συμβαίνει σχεδόν όλη την ώρα ως αποτέλεσμα να είναι πάντα απογοητευμένοι. Αρχίζουν να σκέφτονται ότι όλα θα καταρρεύσουν.

Παίρνουν αρνητική κατάσταση και την τροφοδοτούν με τη δική τους ένταση που πιστεύουν πως τίποτα δεν θα πάει καλά. Ο Σκορπιός επηρεάζει και τους γύρω του έντονα και δημιουργείται ένας αρνητικός ογκόλιθος που παρασύρει τα πάντα στην πορεία του.

 

Αιγόκερως  (21 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι και δομημένοι, αλλά η αρνητικότητα αναλαμβάνει όταν κατακλύζονται από πολλές ευθύνες. Είναι σχεδόν φοβισμένοι ότι δεν μπορούν να αναλάβουν μια νέα πρόκληση και αυτό θα τους κάνει να δουν τα πάντα με διαφορετική ματιά.Επειδή είναι τόσο πειθαρχημένοι, που όταν αποτυγχάνουν, είναι εξίσου σκληροί για τον εαυτό τους. Αυτό τους αναγκάζει να έχουν μια απαισιόδοξη στάση. Μπορεί να είναι δύσκολο για αυτούς να ξεφύγουν από αυτό. Προσπαθούν να  ξεπεραστούν την κακή διάθεση αλλά να είναι τόσο σκληροπυρηνικοί που είναι ένας αγώνας γι ‘αυτούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρεις γιατί λέμε τα κάλαντα;

Τα κάλαντα έχουν τη δική τους ιστορία. Τα κάλαντα λέγονται παραμονή των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων, από νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι. «Να τα...

Tips για αξιοζήλευτους γλουτούς

Με αυτά τα tips για γλουτούς θ' αποκτήσεις το τέλειο αποτέλεσμα και δεν θα περνάς απαρατήρητη. Οι γλουτοί δεν «χτίζονται» μέσα σ' ένα βράδυ.  Χρειάζεται...

Λευκά δόντια στο σπίτι: Κι όμως, έχεις όλα όσα χρειάζονται στο ντουλάπι σου

Τα λευκά δόντια είναι κάτι που όλοι επιθυμούν ν’ αποκτήσουν, αφού αλλάζουν την εικόνα μας και το χαμόγελό μας δείχνει πιο λαμπερό. Η λεύκανση των δοντιών κοστίζει και αυτός...

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να βάζεις αυγά στη πόρτα του ψυγείου

Ανοίγοντας το ψυγείο θα παρατηρήσεις πως στην πόρτα υπάρχουν θήκες για αυγά. Καταλαβαίνουμε πως εκεί πρέπει να αποθηκεύονται. Παρ΄όλα αυτά, είναι μια συνήθεια που...

Η Χρύσα Μπανδέλη σε ρόλο… μοντέλου!

Η Χρύσα Μπανδέλη βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Ιωάννινα, όπου πέρασε χρόνο με τους δικούς της, γέμισε τις μπαταρίες της και επέλεξε τα επόμενα τραγούδια...