Αιγόκερως: Η καλύτερη επιλογή αν θες οικογένεια

Θες τον άντρα παραδοσιακό και σου αρέσει η οικογένεια; Τότε, πρέπει να κοιτάξεις με καλύτερο μάτι τον Αιγόκερω. 

Ο Αιγόκερως όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται έχει πολλά καλά στοιχεία, από εκείνα που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες σ’ έναν άντρα.

Ένας Αιγόκερως έχει αυτοέλεγχο, μπορεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα πολλά πράγματα, ενώ η τάση ανεξαρτησίας που έχει τον οδηγεί στην απόλυτη επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Δυνατά σημεία:

Υπεύθυνος, Υπομονετικός, Φιλόδοξος, Πολυμήχανος, Πιστός.

Αδύναμα σημεία: 

Απόλυτος, Αποτρεπτικός, Δύσπιστος, Απαισιόδοξος.

Του αρέσει: 

Οικογένεια, Παράδοση, Μουσική

 Ο Αιγόκερος όπως τα περισσότερα ζώδια, έτσι και αυτό έχει και τα στραβά του. Είναι πεισματάρης και δύσκολα θα ξεβολευτεί για να κάνει κάτι άλλο ή για να πάει σε μια άλλη κατάσταση.

Μάλιστα, αδυνατούν να δεχτούν ότι κάτι είναι σωστό εάν δεν ταιριάζει στον δικό τους χαρακτήρα και προσπαθούν να επιβάλλουν αυτά που θέλουν με επιθετικό τρόπο.

Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου, όπου αντιπροσωπεύει περιορισμούς κάθε είδους. Η επιρροή του μπορεί να κάνει τους Αιγόκερους πρακτικούς και υπεύθυνους, αλλά από την άλλη τους κάνει και ενοχικούς ειδικά με το παρελθόν τους. Βέβαια, είναι δυναμικοί και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και σπάνια εμπιστεύονται κάποιον άλλον να τους κάνει τις δικές τους δουλειές.

Ο Αιγόκερως στέκεται δίπλα στους φίλους του και μάλιστα φτιάχνει πλάνο επιτυχίας, όπου σπάνια πέφτει έξω. Είναι από τα ζώδια που δίνουν χωρίς να ζητάνε αντάλλαγμα.

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν εξαιρετική αίσθηση του χρόνου και τον διαχειρίζονται άψογα, οργανώνουν τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορεί να δείχνουν σκεπτικοί και μελαγχολικοί, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ζουν με αυτοπειθαρχία και ευθύνη. Πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, αξιολογούν τα υπέρ και τα κατά.

Επίσης,  σύμφωνα με έναν Αιγόκερω, υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να κάνεις τα πράγματα.

Τέλος, πρέπει να γνωρίζεις πως θέλουν να έχουν τον έλεγχο πάντα και παντού γιατί αυτό τους κάνει να νοιώθουν σιγουριά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς να καταναλώνεις λιγότερη ζάχαρη

Η ζάχαρη είναι το απαραίτητο γλυκαντικό που χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλα τα προϊόντα και τους δίνει αυτή τη γλυκιά γεύση που μας έρχεται στο...

Louis Vuitton: Η μεταμόρφωση της μπουτίκ για τη νέα collection

Ο οίκος Louis Vuitton παρουσιάζει τη νέα capsule collection και κάλεσε τον Urs Fischer να «επέμβει» στην πρόσοψη της κεντρικής μπουτίκ του οίκου στην...

Τα μηνύματα που στέλνει το σώμα μας όταν του λείπει νερό

Η κατανάλωση νερού είναι απαραίτητη, καθώς βοηθάει στην ενυδάτωση του σώματος μας και στη σωστή λειτουργία των οργάνων μας. Τις περισσότερες φορές, ξεχνάμε να πιούμε νερό,...

Ραβανί με καρύδα – Vegan συνταγή

Η κλασική συνταγή για το ραβανί μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα γούστα μας. Η συγκεκριμένη συνταγή που θα σας παρουσιάσουμε είναι vegan, συνδυάζει δύο...

Survivor: Αποχώρησε ο Chris- Ο κακός χαμός με Σάκη- James και Νίκο

Ο Chris αποχώρησε από το Survivor μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.  Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Chris, ο Αλέξης Παπάς και ο Πάνος Καλίδης. Όπως...