Η μους σοκολάτα ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, με την υπέροχη, απολαυστική της γεύση.
Η μους σοκολάτας που έρχεται και σε vegan, είναι μια πολύ εύκολη συνταγή στην εκτέλεσή της. Ετοιμαστείτε για ένα γλυκό πειρασμό που θα κάνει τον ουρανίσκο σας να ζητάει και άλλο.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. κουβερτούρα Υγείας (Με Στέβια)
- 100 γρ. φυτικό γάλα
- 400 γρ. επιδόρπιο “γιαουρτιού” σόγιας (χωρίς ζάχαρη)
- 3 κ.σ. σιρόπι Αγαύης
- 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
- 10 τεμάχια μπισκότα τύπου digestive
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το γάλα σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
- Μόλις κρυώσει ελαφρώς το μείγμα προσθέτουμε το επιδόρπιο γιαουρτιού και χτυπάμε καλά το μίξερ. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι αγαύης.
- Χτυπάμε τα μπισκότα στο μουλτι μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Μοιράζουμε το τριμμένο μπισκότο σε έξι μπολάκια και στην συνέχεια προσθέτουμε την μους.
- Αφού τα αφήσουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για μια ώρα σερβίρουμε.
Μπορούμε να διακοσμήσουμε με φρούτα, ξηρούς καρπούς, καρύδα ή και τριμμένο μπισκότο.