Η φρουτοσαλάτα είναι ένα καλοκαιρινό, ελαφρύ και δροσιστικό γεύμα που μπορεί άνετα να σταθεί και σαν κυρίως πιάτο.
Εκτός από το γεγονός ότι είναι υγιεινό λόγω των φρούτων, επιπλέον μας χορταίνει.
Η συγκεκριμένη συνταγή περιέχει φρούτα, όπως το πεπόνι και το ροδάκινο, που μας χαρίζουν μια νότα καλοκαιριού.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ
- ½ πεπόνι
- 2 ροδάκινα ή νεκταρίνια
- Λίγα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
- Χυμός από ½ φρεσκοστυμμένο πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε κυβάκια το πεπόνι και τα ροδάκινα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα φρούτα με τα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας και το χυμό πορτοκαλιού και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο για να δέσουν οι γεύσεις των φρούτων.
Σερβίρουμε τη φρουτοσαλάτα κρύα από το ψυγείο με λίγα επιπλέον φύλλα μέντας για διακόσμηση.