Η αιώνια μάχη με τη ζυγαριά-Tips για να χάσεις τα κιλά που θες

Οι περισσότερες από εμάς δίνουμε καθημερινή μάχη με τη ζυγαριά και πλέον μας έχει γίνει εφιάλτης. Τα κιλά είναι αυτά που μας απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αφού θέλουμε να έχουμε ένα καλογυμνασμένο σώμα.

Για εμάς τις γυναίκες, η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο και κάνουμε τα πάντα για ν’ αποκτήσουμε το σώμα που θέλουμε.

Δοκιμάζουμε διάφορες δίαιτες, προκειμένου να χάσουμε κιλά και αρκετές φορές υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε αυστηρό πρόγραμμα.

Ωστόσο, δεν έχουμε πάντα το αποτέλεσμα που θέλουμε και όταν δεν μας εφαρμόζει καλά ένα ρούχο, τότε απογοητευόμαστε και τα παρατάμε.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να συνεχίσουμε και να μην το βάζουμε κάτω. Γιατί η απογοήτευση δεν βοηθάει.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Ωστόσο, για να ξεκινήσουμε διατροφή ή γυμναστήριο θα πρέπει να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία και να είμαστε σε mood θέλω να χάσω τα περιττά κιλά. Η ψυχολογία σ’ αυτή την περίπτωση παίζει σημαντικό ρόλο, γιατί η διατροφή θέλει εσωτερική δύναμη έτσι ώστε να μην παρεκκλίνεις του στόχου σου.

Για να έχεις το αποτέλεσμα που θες και μάλιστα άμεσα, θα πρέπει ν’ απευθυνθείς σ’ έναν ειδικό που θα σε συμβουλέψει για τη σωστή διατροφή που πρέπει ν’ ακολουθήσεις σε καθημερινή βάση. Αν ξεκινήσεις μόνη σου, ενδέχεται να μην κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς και να πεινάς τσάμπα.

Επίσης, όταν ξεκινήσεις διατροφή θα πρέπει να ξεκινήσεις και γυμναστήριο γιατί το ένα βοηθάει το άλλο. Μπορεί, στην απώλεια των κιλών η διατροφή να είναι το 70% αλλά χωρίς το υπόλοιπο 30% που είναι η συστηματική άσκηση, δουλίτσα δεν κάνεις. Η καλύτερη γυμναστική για την απώλεια κιλών είναι η αερόβια.

Όταν κάνεις διατροφή καλό είναι να μαγειρεύεις τα γευματά σου στο σπίτι και το τάπερ να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου. Εάν θες να βγεις έξω για φαγητό να επιλέξεις μια σαλάτα με ψητό κοτόπουλο ή ψάρι που είναι save επιλογή. Αν θες να πιεις ένα ποτάκι στην έξοδό σου-γιατί άνθρωπος είσαι και έχουμε και καλοκαίρι- επέλεξε ένα ποτήρι κρασί που έχει λίγες θερμίδες.

Όταν χάσεις τα πρώτα κιλά, επιβράβευσε τον εαυτό σου με κάτι που αγαπάς πολύ και πλέον δεν υπάρχει στην διατροφή σου, αλλά μην το παρακάνεις.

Βλέποντας τα πρώτα κιλά να σε αποχαιρετούν μην επαναπαυτείς, αλλά συνέχισε για τον επόμενο στόχο σου.

Με την αλλαγή της εικόνας σου η ψυχολογία σου θ’ ανέβει και θα έχεις όρεξη για shopping therapy, βόλτες και φλερτ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψηλοτάκουνα: Έτσι θα τα καθαρίσετε σωστά

Όλες λατρεύουμε τα ψηλοτάκουνα και σίγουρα έχουμε αρκετά στη παπουτσοθήκη μας. Τα ψηλοτάκουνα, είναι από τα αγαπημένα υποδήματα των γυναικών που δεν μένουν στη ντουλάπα....

Κάνε τις πιο νόστιμες γεμιστές baked πατάτες

Οι πατάτες από μόνες τους αποτελούν κορυφαίο «guilty pleasure» για τους περισσότερους ανθρώπους, και φυσικά, ποιος μπορεί να πει «όχι» στις τηγανητές πατάτες; Ωστόσο οι...

Abstract manicure: Μάθε τα πάντα για τη νέα τάση στα νύχια

Το abstract manicure είναι η επόμενη τάση που θα δοκιμάσουμε όλες να κάνουμε στα νύχια μας! Αυτό το #mani έχει τεράστιο ενδιαφέρον, πρώτον γιατί οι...

Tips για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να ιδρώνεις

Καλοκαίρι και στέγνωμα ή ίσιωμα μαλλιών είναι ένας συνδυασμός που δεν μας αρέσει. Όταν έρχεται η ώρα να στεγνώσουμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι...

Tips για να ξεχωρίσετε το καλό καρπούζι

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι είναι ήλιος χωρίς θάλασσα. Είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της εποχής και το απολαμβάνουμε όσο κανένα άλλο φρούτο. Το να διαλέξουμε το...