fbpx

Πως μπορεί να βοηθήσει το feng-shui στην εγκυμοσύνη;

Η μητρότητα είναι για τη γυναίκα το πιο όμορφο πράγμα που της συμβαίνει στη ζωή της. Ένα παιδί είναι ευλογία, είναι η ολοκλήρωση της οικογένειας και για κάποιες ο σκοπός της ζωής.

Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να συλλάβουν εύκολα και καταφεύγουν σε άλλες λύσεις, όπως η εξωσωματική, ακόμα και η παρένθετη μητέρα.

Υπάρχουν λύσεις, που μπορεί να βοηθήσουν τις γυναίκες το να μείνουν έγκυος, όπως είναι το feng-shui.

Πως, μπορεί να βοηθήσει το feng-shui;

Αναφερόμαστε στα ζευγάρια που έχουν πάει στο γιατρό να ελεχθούν και δεν έχει βρεθεί ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Άρα το ζευγάρι πρέπει να επισκεφτεί το γιατρό πρώτα απ’όλα.

Σε αυτά τα ζευγάρια που είναι ιατρικά «εντάξει» το feng-shui μπορεί να βοηθήσει. Αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Χρησιμοποιήστε την βόρεια κατεύθυνση. Τοποθετήστε στο βόρειο τμήμα του σπιτιού το υπνοδωμάτιο σας ή στρέψτε το κρεβάτι ώστε το κεφαλάρι του να βρίσκεται στο βορρά. Τα μαλακά χρώματα θα βοηθήσουν την ενέργεια του υπνοδωματίου να επιβραδύνει κάνοντας σας πιο χαλαρούς. Το μπεζ, το ζαχαρί, το πολύ ανοιχτό κίτρινο είναι χρώματα που βοηθούν.

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Τοποθετήστε κρυστάλλους στο εσωτερικό τον βορείων παραθύρων σας ώστε να προσελκύσουν την ενέργεια από έξω προς τα μέσα.

 

ΡΟΥΧΑ

Τα ρούχα από φυσικές ίνες όπως βαμβάκι, μετάξι καθώς και το να περπατάτε για λίγη ώρα ξυπόλητη σε ξύλινο πάτωμα, βοηθούν στο να αποβάλετε τον στατικό ηλεκτρισμό και να γειωθείτε.

 

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Σιγουρευτείτε ότι κάποιος καθρέφτης δεν κοιτάζει το κρεβάτι σας και ότι δεν κοιμάστε ακριβώς απέναντι από πόρτα.

 

ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Να κοιμάστε καλά, να τρέφεστε υγιεινά και να αποφεύγετε τροφές που μειώνουν την ποσότητα του σπέρματος όπως αλκοόλ, καφές, ζάχαρη, γλυκά, πολύ λιπαρές τροφές.

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ενεργοποιήστε τον δυτικό τομέα του σπιτιού σας. Τοποθετήστε πράγματα που έχουν να κάνουν με παιδιά. Φωτογραφίες από μωρά που βρίσκονται στο κοινωνικό σας περιβάλλον, αντικείμενα όπως μία πιπίλα, ένα παιδικό παπουτσάκι, ένα παιδικό DVD, οτιδήποτε που σας θυμίζει παιδί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φτιάξε το δικό σου home spa

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει τα spa. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να είχατε το δικό σας home spa; Είναι αλήθεια πως...

Βασιλική Νταντά: Μαθήματα style μέσα από νέο της summer cover 2K20 (vid)

Μετά την επιτυχία του «Όλα τα ναι», η Βασιλική Νταντά είναι έτοιμη να μας ξεσηκώσει με το νέο της summer cover 2K20 που κυκλοφόρησε...

Πως θα αρνηθείτε στο παιδί σας χωρίς «Όχι» και «Μη»

Πολλές φορές οι γονείς αρνούνται στα παιδιά τους κάτι που τους έχουν ζητήσει, για διάφορους λόγους. Η αλήθεια είναι πως πρέπει που και που να...

Καταρράκτης Ραπεντώσας: Ανάσα δροσιάς στην Αττική

Βρίσκεσαι ακόμα στην Αθήνα και οι διακοπές σου αργούν; Δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τον καταρράκτη του ρέματος της Ραπεντώσας, όπου βρίσκεται στην περιοχή...

Η απολέπιση είναι εχθρός τους μαυρίσματος;

Όλες μας επιδιώκουμε να μαυρίσουμε το καλοκαίρι και γι' αυτό καθόμαστε αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο. Βέβαια, κάποιες δεν μαυρίζουν τόσο εύκολα, επειδή...