Σήμερα σας ταξιδεύουμε στο Μεξικό με αυτή την εκπληκτική συνταγή για burritos. Μια γεύση που όλοι θα λατρέψετε, αφού η γέμιση του περιλαμβάνει είναι μια από τις αγαπημένες μας τροφές, όπως το κοτόπουλο.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
- 3 στρογγυλές πιπεριές- κόκκινη, κίτρινη, πράσινη
- 250 γρ. μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι
- 1 αβοκάντο
- 125 ml crème fraiche με χαμηλά λιπαρά
- 8 τορτίγιες
- 1 πιπεριά φλωρίνης
- 1 σπιτικό ζωμό μανιταριών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κρεμμύδι, τις χρωματιστές πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τα μανιτάρια στα τέσσερα.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά φλωρίνης και λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι. Ανακατεύουμε την πιπεριά και το αβοκάντο σε ένα μπολ.
- Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις χρωματιστές πιπεριές, τα μανιτάρια και τον «Σπιτικό» ζωμό μανιταριών .
- Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Τοποθετούμε το μείγμα με το αβοκάντο στη μέση κάθε τορτίγιας και το μείγμα με το κοτόπουλο από πάνω. Προσθέτουμε crème fraîche, τυλίγουμε και σερβίρουμε αμέσως.