fbpx

Αυτά είναι τα «red flags» που πρέπει να προσέξεις πριν το πρώτο ραντεβού

Στην εποχή των dating apps και των online γνωριμιών τα ραντεβού στα «τυφλά» παίρνουν «σάρκα και οστά». Ωστόσο, όσο δύσκολο και αν φαντάζει το να αξιολογήσεις σωστά το μελλοντικό σου ταίρι πριν καν βγείτε πρώτο ραντεβού, θα σου δώσω μερικές συμβουλές για να προσέξεις, έστω, τα λεγόμενα «red flags» από τα μηνύματα και μόνο.

Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε και πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπινες σχέσεις, ραντεβού και «red flags».

Πλέον, τα ραντεβού -κατ’ επέκταση και οι σχέσεις– έχουν αλλάξει άρδην, καθώς πολλοί και ειδικά οι νεότεροι έχουν στραφεί για βοήθεια στα social media και τα dating apps.

Εν έτη 2020, όπως φαίνεται, οι γνωριμίες έχουν δυσκολέψει. Και μάλιστα, όχι μονάχα εξαιτίας της πανδημίας που μας περιορίζει, αλλά και γιατί έχει αλλάξει κάπως ο τρόπος με τον οποίο ορίζει κανείς ένα πρώτο ραντεβού.

kinito sto tinder

Μη θέλοντας να κουράσω όμως, ας έρθουμε στο βασικό μας ζήτημα. Όπως έχεις ήδη καταλάβει, θα μιλήσουμε για «red flags».

Ποια η ιδιαιτερότητα θα μου πεις (;) Και θα σου απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου, «καμία», σχεδόν. Η διαφορά εδώ έγκειται στο ότι θα σου πω τι πρέπει να προσέξεις πριν καν βγείτε πρώτο ραντεβού.

Ποια είναι τα σημάδια εκείνα που πρέπει να χτυπήσουν «κόκκινο» και να σου υποδείξουν να μην χάσεις το χρόνο σου με ένα -ακόμα- αποτυχημένο ραντεβού.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν!

Το ύφος και ο τρόπος που μιλάει ο άλλος παίζει μεγάλο ρόλο

Καταρχάς, πρώτα από όλα παίζει ρόλο το ύφος του συνομιλητή μας, καθώς και το λεξιλόγιο του. Το πως μιλάει μέσα από τα μηνύματα μπορεί να μας υποδείξει πολλά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του.

Οπότε, το άτομο εκείνο που θα ξεκινήσει μια κουβέντα με απρεπή σχόλια, ή παραπάνω σεξουαλικά (π.χ.) από ότι πρέπει, «ανάβει» αυτόματα τα κόκκινα λαμπάκια που «φωνάζουν» ΌΧΙ.

Επομένως, μη σταθείς σε μια καλή εικόνα, έχοντας στο μυαλό σου ότι μπορεί να νιώθει οικεία, ή βγάζεις το κάτι παραπάνω μέσα από 5 -6 μηνύματα. Οι τρόποι και η ευγένεια, παίζουν καθοριστικό ρόλο σε όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο news2U.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ WOMENSNEWS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tips για να διατηρήσουμε το μανικιούρ μας

Το μανικιούρ είναι πολύ σημαντικό για όλες μας καθώς δίνει κομψότητα στα χέρια μας και ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Το μανικιούρ, είναι μια συνήθεια που...

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ

Το σεξ μας απασχολεί αρκετά συχνά. Θα μου πείτε τώρα, σιγά μην σκεφτόμαστε συνέχεια αυτό. Έχουμε και άλλα πράγματα ν’ασχοληθούμε. Σίγουρα, αλλά αρκετές φορές μέσα...

Πότε είναι ασφαλής μια νέα εγκυμοσύνη μετά τον τοκετό;

Γέννησες, φυσιολογικά ή με καισαρική το μωρό σου αλλά ήδη σκέφτεσαι πότε θα μεγαλώσεις κι άλλο την οικογένειά σου. Να θυμάσαι όμως πως ο...

Γιώργος Σαμπάνης: Διαδικτυακή συναυλία για καλό σκοπό

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε μια διαφορετική συναυλία. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης πραγματοποιεί μια συναυλία live streaming, όπου μέρος των εσόδων θα δοθούν στον ΜΚΟ...

Πως θα καταλάβεις αν έχει λήξει το αντηλιακό σου

Όπως όλα τα προϊόντα έχουν ημερομηνία λήξης έτσι και το αντηλιακό δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Και επειδή με τον ήλιο δεν παίζουμε,...