Η γλώσσα του σώματος προδίδει όσα δεν θέλουμε

Η γλώσσα του σώματος λέει πάντα την αλήθεια. Είτε έχει να κάνει με τις φιλικές σχέσεις είτε όταν έρχεται η ώρα του φλερτ.

Δυσκολίες και εμπόδια υπάρχουν αρκεί να έχουμε τη θέληση να τα ξεπεράσουμε. Αν μας αρέσει κάποιος υπάρχει μεγάλη περίπτωση η γλώσσα του σώματός μας να μας «καρφώσει» όπως και όταν συμβαίνει το αντίθετο.

Οι στιγμές που είμαστε με την απορία «Με θέλει» ή « Δεν με θέλει» είναι πολύ βασανιστικές. Το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Και μπορεί ο άλλος να μην τολμάει να στο πει αλλά να στο δείξει.

Πώς; Μα φυσικά με τις κινήσεις του σώματος του. Έτσι, δε χάνεις και το χρόνο σου σε αυτό το συγκεκριμένο άτομο. Και όπως λέει και ο σοφός λαός « Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια».

Σε αυτό το σημείο, χρειάζεται να γνωρίζουμε, ποιες είναι οι κινήσεις που δείχνουν ότι ο άλλος δεν σε θέλει. Γιατί στην αντίθετη περίπτωση φαίνεται.

 

ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Όταν κάποιος είναι χαρούμενος και εννοούμε πραγματικά χαρούμενος, σκάει ένα χαμόγελο σαν του Τζόκερ. Στην κατηγορία αυτή να είσαι σίγουρη ότι αυτός δεν ανήκει. Το χαμόγελό του είναι βεβιασμένο και δείχνει βαρεμάρα. Γι’αυτό μη κάθεσαι, φύγε όσο είναι νωρίς.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ…

Δεν βλέπει την ώρα όχι για να έρθει κοντά σου αλλά για να φύγει. Όταν θέλεις κάποιον τα λεπτά και οι ώρες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Για εκείνον έχουν, αφού θα κοιτάζει συνέχεια το ρολόι του και θα είναι σε πρεμούρα να φύγει γιατί καταπιέζεται.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ

Όταν κάθεται απέναντί σου είναι μαζεμένος. Αυτός που σε θέλει, κάθεται χαλαρός και άνετος, χωρίς να το νοιάζει και ιδιαίτερα να εκτεθεί, γιατί μάλλον αυτό θέλει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

JLO: Δες πως να αποκτήσεις το σώμα της με το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής της

Η Jennifer Lopez ομολογουμένως, διαθέτει αξιοζήλευτο σώμα, παρά τα 50 της χρόνια. Σίγουρα, έχει καλά γονίδια, αλλά επίσης «δουλεύει» πολύ σκληρά για να διατηρεί...

Bella Hadid: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Michael Kors

Η εντυπωσιακή Michael Kors SS21 καμπάνια με κεντρικό πρόσωπο τη Bella Hadid, μας ταξιδεύει στα πιο εμβληματικά σημεία της Νέας Υόρκης! Η Bella Hadid πλαισιώνεται...

Μαρία Τσάνη: Το live της στο YouTube και το remix του Πάνου Χαριτίδη

Η Μαρία Τσάνη συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον επιτυχημένο Dj Panos Haritidis, ο οποίος δημιουργεί το remix του τραγουδιού της «Τρίτη και φαρμακερή»,...

Σου εξομολογήθηκε ότι σε απάτησε; Μάθε την εξήγηση

Μερικές φορές οι άντρες μιλάνε πολύ. Γιατί το λέμε; Όταν ο σύντροφός σου έχει κάνει την κουτσουκέλα του, τρέχει αμέσως να στο πει: «Αγάπη...

Σχολική τσάντα: Τι πρέπει να προσέξετε για να μη δημιουργήσει προβλήματα υγείας στο παιδί

Αύριο ανοίγουν τα σχολεία και το μαρτύριο ξεκινάει όχι μόνο για τα παιδιά μας, αλλά και για εμάς. Πρωινό ξύπνημα, διάβασμα και εξωσχολικές δραστηριότητες...