Δείτε τι ξενερώνει έναν άντρα

Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνουμε και μπορούν εύκολα να ξενερώσουν έναν άντρα.

Από τη φύση μας, οι γυναίκες έχουμε την τάση να παρατηρούμε στον άλλο τα πάντα, από τη πιο μικρή λεπτομέρεια μέχρι την πιο μεγάλη. Τις περισσότερες φορές το κάνουμε ασυναίσθητα.

Αυτό είναι αλήθεια. Μια άλλη αλήθεια είναι πως και οι άντρες παρατηρούν τα πάντα σε μια γυναίκα, από την εμφάνιση μέχρι κάποιες άλλες κινήσεις και χαρακτηριστικά που μπορεί να τους ξενερώσουν.

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι αυτές; Δώστε προσοχή, και αν διαπιστώσετε πως, ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία γυναικών,κόψτε τις συνήθειες αυτές «μαχαίρι»,αν δεν θέλετε να μείνετε μόνες.

 

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟ

Είμαστε υπέρ των γυναικών που προσέχουν τον εαυτό τους. Και την υπερβολή σας θα την κάνετε, πόσο μάλλον όταν το απαιτεί η περίσταση.

Τις φορές όμως που δεν το απαιτεί η περίσταση, καλό θα ήταν να το πάτε χαλαρά και να μην υπερβάλλετε. Οι άντρες αντιπαθούν οτιδήποτε ψεύτικο, που σχετίζεται με την εμφάνισή σας.

 

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Όλοι μας έχουμε περάσει περιόδους σεξουαλικής απραγίας, αλλά και συναισθηματικής και η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο είστε μόνες, τόσο μεγαλύτερη λαχτάρα έχετε για να βρείτε κάποιον. Αυτό όμως είναι μεγάλη παγίδα, μιας και η συμπεριφορά σας τον επηρεάζει.

 

ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ

Το να έχετε μόνιμα κάποιον στο περίμενε δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Γι’αυτό προσπαθήστε να το διορθώσετε άμεσα και γρήγορα, γιατί αυτό θα τον ξενερώσει.

 

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

Ο σύντροφός σας μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσετε. Σας αγαπάει, σας φροντίζει, σας έχει σαν βασίλισσα, αλλά και εσείς δεν πρέπει να τον εκμεταλλεύεστε. Μη κάνετε νάζια και μην είστε απαιτητική. Θα τον χάσετε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η οπτική μας στην παιδική ηλικία επηρεάζει την υπόλοιπη ζωή μας

H έρευνα του SISSA καταδεικνύει τον βασικό ρόλο των πρώιμων οπτικών στην παιδική ηλικία εμπειριών στη διδασκαλία του εγκεφάλου. O ρόλος της όρασης Η ανάπτυξη έως...

Big Brother: Aποχώρησαν ένα βήμα πριν τον τελικό

Αποχώρησαν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Big Brother. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να βγάλει εκτός του big brother δυο παίκτες λίγες μέρες...

Tips & tricks για υγιή μαλλιά από τον hairstylist της Meghan Markle

Ο hairstylist της Meghan Markle αποκάλυψε tips & tricks για υγιή μαλλιά.  Αν θες να κάνεις ότι και οι stars δεν έχεις παρά ν' ακολουθήσεις...

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας με κακάο και κουβερτούρα

Κυτταρίτιδα, ο φόβος και ο τρόμος της γυναίκας. Και πως να μην είναι, αφού αφήνει σημάδια που δεν είναι και ότι πιο καλαίσθητο στο...

Shaya: Η συνεργασία με τον V-Sag και το πρωτότυπο video clip

Η Shaya επιστρέφει με συνεργασία έκπληξη και νέα πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα.  Η εκρηκτική τραγουδίστρια, Shaya αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης...