Δείτε τι ξενερώνει έναν άντρα

Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνουμε και μπορούν εύκολα να ξενερώσουν έναν άντρα.

Από τη φύση μας, οι γυναίκες έχουμε την τάση να παρατηρούμε στον άλλο τα πάντα, από τη πιο μικρή λεπτομέρεια μέχρι την πιο μεγάλη. Τις περισσότερες φορές το κάνουμε ασυναίσθητα.

Αυτό είναι αλήθεια. Μια άλλη αλήθεια είναι πως και οι άντρες παρατηρούν τα πάντα σε μια γυναίκα, από την εμφάνιση μέχρι κάποιες άλλες κινήσεις και χαρακτηριστικά που μπορεί να τους ξενερώσουν.

Θέλετε να μάθετε ποιες είναι αυτές; Δώστε προσοχή, και αν διαπιστώσετε πως, ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία γυναικών,κόψτε τις συνήθειες αυτές «μαχαίρι»,αν δεν θέλετε να μείνετε μόνες.

 

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟ

Είμαστε υπέρ των γυναικών που προσέχουν τον εαυτό τους. Και την υπερβολή σας θα την κάνετε, πόσο μάλλον όταν το απαιτεί η περίσταση.

Τις φορές όμως που δεν το απαιτεί η περίσταση, καλό θα ήταν να το πάτε χαλαρά και να μην υπερβάλλετε. Οι άντρες αντιπαθούν οτιδήποτε ψεύτικο, που σχετίζεται με την εμφάνισή σας.

 

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Όλοι μας έχουμε περάσει περιόδους σεξουαλικής απραγίας, αλλά και συναισθηματικής και η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο είστε μόνες, τόσο μεγαλύτερη λαχτάρα έχετε για να βρείτε κάποιον. Αυτό όμως είναι μεγάλη παγίδα, μιας και η συμπεριφορά σας τον επηρεάζει.

 

ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ

Το να έχετε μόνιμα κάποιον στο περίμενε δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Γι’αυτό προσπαθήστε να το διορθώσετε άμεσα και γρήγορα, γιατί αυτό θα τον ξενερώσει.

 

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

Ο σύντροφός σας μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσετε. Σας αγαπάει, σας φροντίζει, σας έχει σαν βασίλισσα, αλλά και εσείς δεν πρέπει να τον εκμεταλλεύεστε. Μη κάνετε νάζια και μην είστε απαιτητική. Θα τον χάσετε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Big Brother: Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμέναμε

Με αυτή την αποχώρηση του Big Brother σχηματίστηκε η τελική οχτάδα. Καθώς, φτάνουμε προς το τέλος του Big Brother, οι εντάσεις και οι σχέσεις ανάμεσα...

Άθληση, ζωγραφική, μόδα: Κι όμως είναι αλληλένδετα

Η άθληση, η ζωγραφική και η μόδα έχουν κάτι κοινό και όταν το μάθεις θα εντυπωσιαστείς.   Ως γυναίκα λατρεύω τη μόδα, τη γυμναστική και τις...

Παντζάρι: Τα οφέλη του στην υγεία μας

Το παντζάρι είναι από τις τροφές που δυστυχώς η πλειοψηφία δεν το έχει στη διατροφή της και κάνει μεγάλο λάθος, γιατί πρόκειται για μια...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αδημοσίευτη φωτογραφία 23 χρόνια μετά το θάνατό της

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν πολύ γλυκιά και αγαπητή στον κόσμο. Ο θάνατός της συγκλόνισε τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλο τον πλανήτη. Ακόμα και...

Έξυπνοι τρόποι για να βελτιωθεί το παιδί στην ορθογραφία

Η ορθογραφία δεν είναι μόνο το άγχος των γονιών, αλλά και του παιδιού. Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε περίεργα, αλλά τουλάχιστον έγινε η αρχή. Το...