fbpx

Ζακ Ιωαννίδης: «Η αναγνώριση ήρθε από τις πράξεις μου»

Ο Ζακ Ιωαννίδης κατάφερε να ξεχωρίσει από τη συμμετοχή του στο Big Brother για το ήθος του και το χαμηλό προφίλ του. 

Θα μπορούσαμε να πούμε πώς ο Ζακ Ιωαννίδης ήταν η «ήρεμη δύναμη» του reality, αφού αμέσως κέρδισε την συμπάθεια των συμπαικτών του, οι οποίοι τον έθεσαν υποψήφιο προς αποχώρηση μόνο μια φορά.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Big Brother, αλλά σίγουρα θεωρεί νικητή τον εαυτό του, αφού έφτασε στον τελικό.

Ο Ζακ Ιωαννίδης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο womensnews.gr

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zack Ioannides (@zackioannides)

Ο Ζακ Ιωαννίδης μετά το reality επέστρεψε στην κανονική ροή της ζωής του, περνώντας αρκετό χρόνο με τ’ αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και στη γυμναστική. Όσον αφορά στο τελευταίο τον είχαμε δει αρκετές φορές να γυμνάζεται στον κήπο του σπιτιού και να παροτρύνει και τους συμπαίκτες του να γυμναστούν παρέα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zack Ioannides (@zackioannides)

Ξεκινώντας θα ήθελα να μου πεις γιατί αποφάσισες να πάρεις μέρος στο Big Brother

«Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο αποφάσισα να πάρω μέρος στο Big Brother ήταν το χρηματικό έπαθλο. Ήθελα να δώσω ένα μέρος του επάθλου σε κάποιους κοντινούς μου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να δημιουργήσω έναν δικό μου επαγγελματικό χώρο»

Πίστευες ότι θα είσαι ένας από τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι;

«Δεν πίστευα ότι θα με επέλεγαν για να μπω στο σπίτι του Big Brother, αντιθέτως θεωρούσα ότι σε αυτό το reality ταιριάζουν πιο εκρηκτικοί χαρακτήρες»

Όταν μπήκες στο Big Brother είχες κάποια στρατηγική ή απλά σκέφτηκες να είσαι ο εαυτός σου και όπου βγει;

«Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου. Το Big Brother είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι ψυχολογίας που υπάρχει καθημερινή πίεση. Ακόμη και αν υποκρινόμουν ότι ήμουν κάποιος που δεν είμαι και έπραττα μέσα στο σπίτι διαφορετικά απ’ ότι στην έξω ζωή, δεν θα άντεχα για πολύ. Η ψυχολογική πίεση μέσα στο σπίτι είναι μεγάλη οπότε θέλοντας και μη βγαίνει ο πραγματικός σου εαυτός»

Αποδείχτηκες η ήρεμη δύναμη του σπιτιού. Έτσι είσαι και στην καθημερινότητά σου;

«Στην καθημερινότητά μου υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Δεν μπορώ να τις αντιμετωπίζω όλες με τον ίδιο τρόπο. Προσπαθώ να είμαι ήρεμος και ψύχραιμος και να μην αφήνω το άγχος να με κυριεύει. Εάν είμαι ήρεμος, έχω πάντα τον έλεγχο και μπορώ να δω τα πράγματα πιο καθαρά. Η άθληση είναι ένας από τους παράγοντες που με βοηθάει σε αυτό και συμβάλλει στο ν’ ανακαλύπτω συνέχεια κομμάτια του ίδιου μου του εαυτού αλλά και οι άλλοι σε εμένα. Είναι ένας τρόπος έκφρασης που μου απορροφάει όλη μου την ένταση και με βοηθάει στο να έχω καθαρό μυαλό στο υπόλοιπο της ημέρας μου. Αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερα να μείνω αλώβητος και να διατηρήσω την ψυχραιμία μου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού»

Αρκετοί συμπαίκτες σου έδειξαν από την αρχή ότι έχουν στρατηγική. Σε επηρέασε αυτό κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο reality;

«Λογικό είναι να έχουν μπει μέσα στο σπίτι του Big Brother με στρατηγική, εφόσον είναι ένα παιχνίδι διαφορετικών προσωπικοτήτων που έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Προσωπικά δεν με επηρέασε, αντιθέτως με ανακούφισε. Έχοντας υπόψιν ότι οι συμπαίκτες μου είχαν στρατηγική μου έδωσε μια πιο καθαρή εικόνα του τι προσπαθεί να κάνει ο καθένας. Το να έχεις καλή στρατηγική σε ένα παιχνίδι προσωπικοτήτων, επιβάλλει να έχεις καλή αντίληψη (όχι μόνο για τους άλλους παίκτες αλλά και για τον εαυτό σου), σωστή κρίση, ψυχική ηρεμία (για να μην χάνεις τον εαυτό σου και να μην μπερδεύεσαι), να μην επηρεάζεσαι (ειδικά συναισθηματικά), να αντιλαμβάνεσαι τις επιπτώσεις των πράξεων σου μακροπρόθεσμα και πολλά άλλα στοιχεία, που δεν διέθεταν πολλοί παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Οπότε δεν ήταν κάτι που με επηρέασε»

Μπαίνοντας στο σπίτι έκανες γνωστό ότι έχεις σχέση; Όταν ανακοίνωσες στην κοπέλα σου ότι θα μπεις στο παιχνίδι είχε αντιρρήσεις;

«Μπαίνοντας στο Big Brother, αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ένα από τα πράγματα που έκανα ήταν να αναφέρω αρκετές φορές ότι είμαι σε σχέση. Αυτό γιατί δεν ήθελα να δώσω κανένα δικαίωμα σε κανέναν να νομίζει ότι έχω μπει ψάχνοντας για κάτι η ότι είμαι πρόθυμος να πουλήσω κάτι σημαντικό, με αντάλλαγμα την παραμονή μου μέσα στο παιχνίδι. Εξ’ άλλου η πραγματική μου ζωή ήταν έξω από το σπίτι και όχι μέσα.

Όταν της ανακοίνωσα ότι έχω επιλεχθεί για να μπω στο σπίτι του Big Brother είχε κάποιους ενδοιασμούς αλλά παρ’ όλα αυτά με στήριξε»

Η ζωή του Ζακ Ιωαννίδη στο σπίτι του «Μεγάλου αδελφού»

ο ζακ ιωαννίδης κατάφερε να ξεχωρίσει στο big brother

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» τι ήταν αυτό που σου έλειπε περισσότερο;

«Εννοείται η οικογένειά μου, ο άνθρωπός μου και οι φίλοι μου. Η διαφορά όμως είναι ότι οι γονείς μου είχαν συνηθίσει να λείπω για μήνες λόγω του ότι ζούσα στο εξωτερικό για 10 χρόνια. Επίσης, μου έλειπε πολύ να μπορώ να ξεφεύγω, να βλέπω μια ωραία θέα και να χάνομαι σε αυτή»

Ήσουν κοντά στη Σοφία και στον Κεχαγιά. Δυο παίκτες για τους οποίους γράφτηκαν πάρα πολλά. Τελικά η σχέση τους ήταν μόνο φιλική ή κάτι παραπάνω;

«Σε αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους»

Τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσεις ποτέ από τη συμμετοχή σου στο Big Brother;

«Τα 33.550 led που έκαιγαν τα μάτια μου κάθε φορά που ήμουν στο σαλόνι, τις 112 νύχτες που δεν κοιμόμουν πάνω από 5 ώρες κάθε βράδυ και την ψυχολογική πίεση»

Πώς νιώθεις που ήσουν μόνο μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση;

«Θεωρώ ότι το σπίτι λειτουργούσε όπως μια μικρή κοινωνία. Το ότι ήμουν αποδεκτός σε αυτή την κοινωνία, για μένα ήταν μεγάλο πράγμα και με έκανε να αισθάνομαι ωραία. Το γεγονός ότι βγήκα από σπόντα υποψήφιος, το κάνει ακόμα πιο ωραίο γιατί δεν υπήρχε σκοπός από την πλειοψηφία του σπιτιού να αποχωρήσω. Χάρηκα που κάθισα υποψήφιος, γιατί έτσι κρίθηκα και εγώ και είδα ότι το τηλεοπτικό κοινό με στήριξε για να μείνω»

Κατάφερες να φτάσεις μέχρι τον μεγάλο τελικό. Πώς νιώθεις που έφτασες στην πηγή και δεν ήπιες νερό;

«Απ’ όλο το ταξίδι του Big Brother αν το μόνο που πας να αποκομίσεις από αυτή την εμπειρία είναι τα λεφτά, τότε βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Για μένα έφτασα στην πηγή και ήπια πολύ νερό»

Τι έχεις να πεις για τη νίκη της Άννας-Μαρίας; Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα;

«Το αν είναι δίκαιο ή άδικο δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Εφόσον το κοινό με βάση αυτά που έβλεπε, ανάδειξε την Άννα Μαρία ως νικήτρια, τότε νίκησε δικαίως»

Μετά το τέλος του Big Brother τι μηνύματα λαμβάνεις από το κοινό;

«Η αλήθεια είναι πως λαμβάνω πολύ όμορφα μηνύματα που αναφέρονται στο ήθος, τις αρχές και την στάση μου στο παιχνίδι. Επειδή δεν έπραττα με σκοπό να αποδείξω κάτι, με χαροποιεί πολύ να βλέπω μια τέτοια αναγνώριση γιατί ήταν κάτι που δεν επιδίωξα αλλά ήρθε μέσα από τις πράξεις μου»

Πίστευες ότι το κοινό θα σε στηρίξει τόσο πολύ;

«Δεν περίμενα τέτοια στήριξη από το κοινό διότι το Big Brother είναι ένα reality διαφορετικών προσωπικοτήτων με έντονους χαρακτήρες που δύσκολα αποφεύγονται οι εντάσεις και οι τσακωμοί. Δεν συμμετείχα σε πολλούς από αυτούς επειδή δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σημασία η δεν με αφορούσαν. Όλοι γνωρίζαμε ότι σε κάθε ένταση οι κάμερες στρεφόντουσαν προς τα εκεί, άρα δύσκολα θα στρεφόντουσαν πάνω μου. Γι’ αυτό τον λόγο πίστευα ότι  δεν θα υπήρχε μεγάλη στήριξη για μένα. Το ότι με στήριξε ο κόσμος με έκανε να καταλάβω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι  που αποφεύγουν να λύνουν τις διαφωνίες τους με τσαμπουκά και φωνές. Αυτό με έκανε να αντιληφθώ ότι υπήρχε κατανόηση»

Σε ερώτηση μας με ποιους πρώην συμπαίκτες του έχει κρατήσει επαφή, ο Ζακ Ιωαννίδης απάντησε: «Προς το παρόν με τον Γρηγόρη, τον Θέμη, τον Βλαδίμηρο, την Αφροδίτη, τον Δημήτρη Πυργίδη και τον Jay»
Τα σχέδια μετά το reality

τα σχέδια του Ζακ Ιωαννίδη μετά το Big Brother

Ο Ζακ Ιωαννίδης έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει σχέδια για το μέλλον και όπως τονίζει αυτή την περίοδο θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά του.
Η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

«Αν και δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα, θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δημιουργήσω την δικιά μου οικογένεια»

Θεωρείς ότι η συμμετοχή σου στο Big Brother θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Το ελπίζω, άλλωστε αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που δήλωσα συμμετοχή»

Επαγγελματικές προτάσεις δέχτηκες;

«Έχω δεχθεί αρκετές επαγγελματικές προτάσεις, ωστόσο θέλω να επιλέξω αυτή που μου ταιριάζει και με εκφράζει περισσότερο»

Η τηλεόραση είναι κάτι που θα σ’ ενδιάφερε ν’ ασχοληθείς;

«Είμαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις, αλλά θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με κάτι που αφορά την γυμναστική, την διατροφή και την ευεξία στην ζωή μας»

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα λάμβανες μέρος ξανά στο Big Brother;

«Μου φαίνεται ότι αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, το Big Brother δεν θα λάμβανε εμένα»

Περιέγραψε μου τον Ζακ Ιωαννίδη με πέντε λέξεις

«Αυθόρμητος, αποφασισμένος, εργατικός, ευδιάθετος ρομαντικός»

ο ζακ ιωαννιδης εφ' όλης της ύλης

Big Brother: Κι όμως, ο Ζακ είναι πιο σέξι απ’ όσο δείχνει

Ακολουθήστε τον Ζακ Ιωαννίδη στο instagram

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαχταριστές κροκέτες κρεμμυδιού

Ένα απίστευτα νόστιμο σνακ που μπορούμε να βάλουμε στο κυρίως γεύμα μας ή ακόμα και να το φάμε σκέτο, είναι οι κροκέτες κρεμμυδιού.   Η παρακάτω...

Άνγκελα Μέρκελ: Η αυστηρή καγκελάριος με αδυναμία στα ταγιέρ

Η Άνγκελα Δωροθέα Μέρκελ γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1954 και είναι η πρώτη γυναίκα καγκελάριος της Γερμανίας από την ίδρυση του Ομοσπονδιακού Κράτους...

Κατερίνα Τσάβαλου: Η δεύτερη καραντίνα, το θέατρο και ο χρόνος με την κόρη της

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στο womensnews για το πως βιώνει τη δεύτερη καραντίνα και αποκάλυψε όλα όσα κάνει. Η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου αφιερώνει όλο τον...

Big Brother: Ο γάμος και οι αλλαγές στο σπίτι μετά την αποχώρηση του Μακρίδη

Αλλαγές στο Big Brother μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μακρίδη.  Ένας γάμος στο σπίτι του Big Brother θ' αλλάξει τις ισορροπίες των παικτών. Η αποχώρηση του...

Δείτε ποιες τροφές αδυνατίζουν ενώ έχουν πολλές θερμίδες

Όταν θέλουμε ν’αδυνατίσουμε ακολουθούμε μια δίαιτα και χάνουμε τα κιλά που θέλουμε ή βγάζουμε από τη διατροφή μας τροφές που έχουν πολλές θερμίδες και...