Από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor 4, πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με τις χρηματικές αμοιβές των διαγωνιζόμενων, διάσημων και μη.
Μπορεί οι παίκτες του Survivor να παραπονιούνται για την έλλειψη φαγητού και τις σκληρές συνθήκες που βιώνουν στον Άγιο Δομίνικο, το κίνητρό τους όμως προκειμένου να μην εγκαταλείψουν το παιχνίδι είναι ισχυρό, αφού τα ποσά που λαμβάνουν – τα δημόσια πρόσωπα κυρίως – είναι αστρονομικά.
Το πρωί της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» με τα χρηματικά ποσά που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες αυτούς τους δύο μήνες προβολής του reality επιβίωσης.
«Ζαλίζουν» τα ποσά που έχουν εξασφαλίσει πάνω-κάτω οι πρώην «Διάσημοι» μέχρι σήμερα
Στις οκτώ εβδομάδες παραμονής του, ο Γιώργος Κοψιδάς έχει φτάσει – σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί – τα 28.000 ευρώ, ενώ η Άννα Μαρία Βελλή έχει εξασφαλίσει 32.000 ευρώ, αφού όπως λέγεται λαμβάνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα.
Μια θέση πάνω βρίσκεται ο Πάνος Καλλίδης με 36.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό φαίνεται να έχει εξασφαλίσει και η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο αυτοί παίκτες έχουν συμφωνήσει αμοιβή 4.500 ευρώ την εβδομάδα.
Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα 44.000 ευρώ, ενώ ο Τριαντάφυλλος σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί αμείβεται με 6.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει το ποσό των 48.000 ευρώ.
Παρόλο που η Ανθή Σαλαγκούδη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή, παίρνει τα περισσότερα χρήματα απ’ όλους τους συμπαίκτες της, μπήκε τη δεύτερη εβδομάδα στο παιχνίδι, επομένως μέχρι σήμερα έχει φτάσει τα 45.000 ευρώ.
Τα ποσά των πρώην «Μαχητών»
Όσον αφορά στους πρώην «Μαχητές», άλλοι έχουν συμφωνήσει να παίρνουν το ποσό των 500 ευρώ και άλλοι το ποσό των 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι, μέχρι σήμερα έχουν εξασφαλίσει από 4.000 έως 8.000 ευρώ έκαστος.
Πάντως, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι τα ποσά αυτά της φαίνονται αρκετά υπερβολικά, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χιουμοριστικά «Και λίγα παίρνουν».