Έπειτα από δύο μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και πέντε υποψηφιότητες προς αποχώρηση, ήρθε το τέλος… εποχής της «κόκκινης» παίκτριας του Survivor 4, Ανθής Σαλαγκούδη.
Η χθεσινή «μάχη» για την παραμονή στο Survivor είχε «άρωμα γυναίκας», στις θέσεις των υποψήφιων ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Σοφία Μαργαρίτη.
Τελικά, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να μην τη «χαρίσει» για ακόμη μια φορά στη δημοσιογράφο της κόκκινης ομάδας, με την Ανθή Σαλαγκούδη να αφήνει το νησί, ζητώντας μάλιστα να μην αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της έναν έναν, παρά να πει λίγα λόγια σε όλους.
Η ίδια αντιμετώπισε με χαμόγελο την ανακοίνωση του ονόματός της από τον Γιώργο Λιανό, με τη Σοφία να είναι η μόνη συμπαίκτριά της που φάνηκε να στεναχωριέται με την ανακοίνωση αυτή, σκύβοντας το κεφάλι.
Οι υπόλοιποι παίκτες δεν αντέδρασαν, με τη Σαλαγκούδη να αναφέρει πως φεύγει χαρούμενη και γεμάτη από την πορεία της στο reality επιβίωσης.
Η τετ α τετ συζήτηση Σάκη – Μαριαλένας
Μια συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο είχαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι πρώην σύντροφοι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, στην παραλία της μπλε ομάδας. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την αρμονική συμβίωση για το καλό της ομάδας τους.
Ο Σάκης Κατσούλης της είπε χαρακτηριστικά ότι «ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση να έρθω στο Survivor, η μόνη μου ανησυχία ήταν το πως θα είναι η συμβίωση μας εδώ και πως θα σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν ήρθα για να σου δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ούτε να δημιουργήσω ίντριγκες. Ούτε πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή εκτός παιχνιδιού αλλά ούτε και στη διαβίωση σου στο νησί».
«Περάσαμε δυο χρόνια μαζί και είναι απόλυτα λογικό να σε γνωρίζω περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Έχει τελειώσει όλο αυτό που είχαμε κάποιους μήνες. Έχεις προχωρήσει τη ζωή σου και είναι απόλυτα φυσιολογικό, το σέβομαι και δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω κανένα θέμα», πρόσθεσε ο νέος παίκτης του reality επιβίωσης.
«Μου είπε ότι δεν ήρθε εδώ για να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ούτε στο παιχνίδι ούτε και στην προσωπική μου ζωή. Ξέρει ότι έχω προχωρήσει. Κάναμε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα», είπε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor.
Συγκίνηση στην επικοινωνία των «κόκκινων»
Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν και να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.
Τελικά, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει με 10-8, έχοντας από την αρχή το προβάδισμα .Έτσι απέκτησαν τη δυνατότητα να δουν μηνύματα και φωτογραφίες από τους δικούς τους ανθρώπους.
Η συγκίνηση ήταν πάρα πολύ έντονη, χτυπώντας «κόκκινο» στις περιπτώσεις του Τριαντάφυλλου και του Κώστα Παπαδόπουλου, οι οποίοι έλαβαν μηνύματα από τα παιδιά τους.