Παύλος Τερζόπουλος: Το Power of love, η σχέση του με τη Ρένια και οι αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά του σχέδια

Ο Παύλος Τερζόπουλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο womensnews.

Ο Παύλος Τερζόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο Power Of Love του ΣΚΑΪ, όπου μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τη σχέση του με τη Ρένια Τσακίρη.

Ο Παύλος Τερζόπουλος είναι πολλά παραπάνω απ’ ότι πιστεύουμε. Ειλικρινής, τελειομανής, εργασιομανής, με χιούμορ και πάνω απ’ όλα με όρεξη για τη ζωή.

 

ο παύλος τερζόπουλος μιλησε για το power of love

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με τη συμμετοχή σου στο Power of love- μέσα από το οποίο σε μάθαμε- γιατί αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή;

«Η συμμετοχή μου στο Power Of Love ήταν λίγο απρόσμενη. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κάτι που ήταν στα πλάνα μου. Γενικά δεν βλέπω καν reality.

Το μόνο reality που παρακολούθησα με πολύ μεγάλο πάθος ήταν το Survivor 1 λόγω αθλημάτων που είναι στο στυλ μου περισσότερο.  Έτσι λοιπόν κυνήγησα για 2 χρονιές να μπω στο Survivor, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ. Όμως η παραγωγή με ήθελε για το Power Of Love. Έτσι λοιπόν όταν μου προτάθηκε, το σκέφτηκα πάρα πολύ καλά πριν απαντήσω θετικά γιατί έπρεπε να αφήσω 7 γυμναστήρια που ήμουν τότε και εργαζόμουν, κάποια personal, μια σχολή εκπαίδευσης γυμναστών που ήμουν δάσκαλος και γενικά δουλειές στο modeling.

Σκέφτηκα λοιπόν και ζύγισα στο μυαλό μου την πρόταση και τελικά επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ρίσκο και να κάνω νέα πράγματα είπα στον εαυτό μου «καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες πάρα για κάτι που δεν έκανες» και έτσι απάντησα θετικά. Τα παράτησα όλα και πήγα Κωνσταντινούπολη»

Τι αποκόμισες από το Power of love;

«Σίγουρα κέρδισα μια εμπειρία που δύσκολα θα την ξανά ζήσω. Έμαθα να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου στην πίεση, στην ένταση, να ελέγχω τα νεύρα μου και γενικότερα ήταν μια «βουτιά» για εμένα το να εκτεθώ σε κάτι τόσο κόντρα στον χαρακτήρα μου, όπως ήταν το power of love! Έτσι λοιπόν νιώθω ότι κάτι πήρα από όλο αυτό»

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανες;

«Ποτέ δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου, για ότι έχω κάνει σε σχέση με τον εαυτό μου και έχω ζήσει. Ο Θεός τα έφερε έτσι για κάποιο λόγο και πήρα τις επιλογές που πήρα. Οπότε δεν θα άλλαζα γενικά τίποτα από την ζωή μου γιατί όλα ήταν μαθήματα για εμένα»

 

Παύλος Τερζόπουλος: «Η σχέση μου με τη Ρένια δεν είχε σωστά θεμέλια»

 

ο παύλος τερζόπουλος με την ρένια τσακίρη από το power of love

Στο Power of love ήρθες κοντά με τη Ρένια, όπου ήσασταν ζευγάρι και μετά το τέλος του παιχνιδιού για περίπου ένα χρόνο. Πώς ήταν η σχέση σας; 

«Ήμασταν μαζί 1 χρόνο και 2 μήνες περίπου! Η σχέση μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Με καλές στιγμές αλλά και εντάσεις. Δεν φταίει ούτε η Ρένια ούτε εγώ σε αυτό. Η σχέση μας πραγματικά ήταν κάτι που έτυχε!

Όταν έτυχε όμως και ξεκίνησε δεν μπήκαμε στην διαδικασία να σκεφτούμε (και πως να το ξέραμε άλλωστε) ότι όταν μια σχέση ξεκινάει μέσα από ένα realtiy μέσα από συγκεκριμένες επιλογές και προϋποθέσεις δεν μπορεί να έχει σωστές βάσεις και θεμέλια που είναι το πιο σημαντικό για την πορεία μιας σχέσης.

Είχαμε όλη την καλή θέληση και πραγματικά θέλαμε να δουλέψει και το προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν μπόρεσε να βγει.  Εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, με μια σχέση χωρίς σωστά θεμέλια και βάσεις ποσοστό αποτυχίας 100% έτσι λοιπόν και έγινε»

Ως ζευγάρι είχατε ένα φανατικό κοινό και αρκετούς followers που σας στήριζαν και σας ήθελαν μαζί. Μετά τον χωρισμό τι μηνύματα λαμβάνεις;

«Κοίταξε, υπήρχε κόσμος που μας στήριξε πολύ, υπήρχε και κόσμος που δεν ήθελε καν να μας βλέπει.  Αλλά ποτέ δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους.  Μετά τον χωρισμό δεν είδα κάποια διαφορετική αντιμετώπιση από τον κόσμο όπου με στήριζε.

Ίσα ίσα -που παραδόξως- πλέον έχω περισσότερο κόσμο που με στηρίζει στα επαγγελματικά μου βήματα και σε ότι κάνω από ότι πριν που ήμουν σε σχέση»

Το Power of love σε βοήθησε στο επαγγελματικό επίπεδο;

«Η αλήθεια είναι ότι πέρα από Followers στο instagram, και κάποιες δουλειές μέσω από αυτό, επαγγελματικά δεν θα έλεγα ότι πήρα κάποια βοήθεια.

Για εμένα επάγγελμα δεν είναι το instagram, καλό είναι να υπάρχει ένα εισόδημα έξτρα, αλλά γενικά δεν το θεωρώ 100% επάγγελμα.

Πάντα μου άρεσε να έχω μια ιδιότητα!

Δόξα τω Θεώ, βέβαια είχα τις δουλειές μου και τις γνωριμίες μου από πριν, οπότε μπήκα ξανά στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες στα γυμναστήρια, στα personal και στο modeling και είμαι μια χαρά»

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

ο παύλος τερζόπουλος μιλάει για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια

 

Αυτή την περίοδο με τι ασχολείσαι;

«Αυτή την περίοδο συνεργάζομαι με 7 γυμναστήρια όπου κάνω ομαδικά προγράμματα, έχω τα δικά μου personal. Aσχολούμαι με το modeling, με φωτογραφίσεις και έχω κλείσει και κάποια βίντεο κλιπ που πρώτα ο Θεός όταν γίνουν θα τα δείτε!

Επίσης, συζητάω και για κάποια πραγματάκια ακόμα τα οποία έχουν «κολλήσει» λίγο λόγω covid,  αλλά εύχομαι να πάρουν το δρόμο τους σιγά σιγά και αυτά!

Νιώθω πολύ καλά και ευλογημένος»

Την καραντίνα πως την βιώνεις;

«Με απόλυτη ηρεμία. Γενικά δεν είμαι της ηρεμίας -πάρα μόνο για να γεμίσω μπαταρίες- είμαι εργασιομανής όσο δεν φαντάζεσαι, αλλά ξέρω και πιστεύω ότι είναι κάτι προσωρινό, οπότε, αφού έχω τον χρόνο πλέον δουλεύω όσο πιο πολύ μπορώ με τον εαυτό μου, σωματικά και ψυχικά έτσι ώστε να γυρίσω ακόμα πιο δυνατός και ακόμα καλύτερος από ότι ήμουν πριν στα επαγγελματικά μου και γενικότερα στην ζωή μου. Είμαι άνθρωπος της εξέλιξης! Η στασιμότητα με σκοτώνει»

 

παύλος τερζόπουλος κάνει γυμναστική

Από τις φωτογραφίες σου στο instagram βλέπουμε ότι διαθέτεις ένα καλογυμνασμένο σώμα. Πόσες ώρες αφιερώνεις για την γυμναστική σου;

«Κοίτα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Το σώμα μου είναι κάτι που το δουλεύω 14 χρόνια και «χτίστηκε» χρόνο με τον χρόνο, με υπομονή και γνώση. Ασχολούμαι 11 χρόνια επαγγελματικά με το Fitness, οπότε το σώμα μου είναι η δουλειά μου.

Δουλεύω μέσω αυτού, αλλά θέλω να νιώθω χαρά και ευτυχία. Είμαι χαρούμενος εάν κάνω έστω και έναν άνθρωπο να αγαπήσει την γυμναστική! Και από τα μηνύματα που λαμβάνω πραγματικά πίστεψε με νιώθω ότι το καταφέρνω! Και με κάνει πολύ πολύ χαρούμενο αυτό»

Τελικά, ποιος είναι ο Παύλος Τερζόπουλος; Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου με 5 λέξεις;

«Χμμμμμ μόνο 5; Γράφεις; (γέλια)

Τελειομανής, εργασιομανής, ευαίσθητος, ευγενικός, νευρικός!  Μου έρχονται αλλά πόσα άλλα θα ξημερώσει»

μετά το power of love τι;

Φλερτάρεις τις γυναίκες; Δηλαδή, αν σου αρέσει κάποια θα κάνεις το πρώτο βήμα;

«Θα κάνω το πρώτο βήμα όταν κάποια με ενδιαφέρει πάρα πολύ!  Όταν θα μου κάνει για κάποιο λόγο που ούτε εγώ ξέρω ακόμα αυτό που λέμε το κλικ! Γιατί ξέρω ότι πραγματικά το θέλω και δεν θα πληγώσω κάποιον άλλον άνθρωπο!

Αλλιώς αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.  Αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολο μια κοπέλα να σταθεί δίπλα μου!  Πρέπει να είναι κάποια που θα με στηρίζει στα βήματα μου, δεν θα είναι ανταγωνιστική μαζί μου, θα με θαυμάζει όπως θα την θαυμάζω και να χαίρεται με τις οποίες επαγγελματικές επιτυχίες μου.  Όχι να προσπαθεί να μου βάζει τρικλοποδιά και να με κρατάει πίσω»

Το φλερτ στις μέρες μας και ειδικά αυτή την περίοδο είναι εύκολο;

«Τώρα με το Internet είναι πιο εύκολο, αλλά έχει χαθεί η προσωπική επαφή. Πολλοί άντρες παράδειγμα στέλνουν μηνύματα αντί να μιλήσουν από κοντά.

Μπορεί να είναι δίπλα με μια κοπέλα σε ένα μαγαζί και να μην πάνε να της μιλήσουν εκείνη την στιγμή και να ψάξουν να την βρουν στα social και να στείλουν μήνυμα από εκεί.

Αν υπάρχει ανταπόκριση πες οκ, αλλά όταν δεν υπάρχει -όπως συνήθως – καλό θα είναι να ξέρουν πότε θα πρέπει να σταματάνε γιατί ξέρω περιπτώσεις με κατεβατά, ανθρώπων που μιλάνε μόνοι τους χωρίς να έχουν πάρει καμία απάντηση. Είναι λίγο τρελό, αλλά συμβαίνει»

Ιδανικό πρώτο ραντεβού για σένα;

«Δεν υπάρχει ιδανικό πρώτο ραντεβού! Το ιδανικό ραντεβού είναι να είσαι με τον «ιδανικό» άνθρωπο.. Τότε λοιπόν πίστεψε με πως ακόμα και σε ένα παγκάκι με ένα παγωτό στο χέρι μπορεί να περάσεις «ιδανικά».

Έχω κάνει αρκετά διαφορετικά πρώτα ραντεβού στην ζωή μου και έχω περάσει σε κάποια από αυτά ιδανικά και ήταν σε διαφορετικά μέρη οπότε μετράει ο άνθρωπος που είσαι μαζί στο 99,9%»

Τέλος, θα ήθελα μια ευχή για τη νέα χρονιά

«Εύχομαι πραγματικά για το νέο έτος μέσα από την καρδιά μου με όλη μου την ψυχή σίγουρα υγεία, αγάπη και τύχη που τα χρειαζόμαστε και τα ευχόμαστε κάθε χρόνο και πολύ πολύ καλά κάνουμε.  Εύχομαι, λοιπόν, επίσης να γυρίσουμε ξανά πίσω στις ζωές μας σύντομα, όπως ήμασταν πριν τον covid, χωρίς να μας επηρεάσει αυτή η κατάσταση που ζούμε σήμερα όσο γίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας»

Ακολουθήστε τον Παύλο Τερζόπουλο στο instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβουλές για να έχει το παιδί σας γερά δόντια

Τα δόντια των παιδιών μας θέλουν καθημερινή φροντίδα γι’ αυτό και θα πρέπει να μην αμελούμε την περιποίησή τους. Πρέπει σιγά σιγά να τους δίνουμε...

Σπίτι και καθαριότητα: Μάθε ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία

Στο σπίτι υπάρχουν πολλά σημεία που απαιτούν σχολαστική καθαριότητα, όπως η τουαλέτα και οι πάγκοι της κουζίνας. Κάποια άλλα σημεία στο σπίτι περνάνε απαρατήρητα και...

Φάρμα: Αυτοί οι επώνυμοι θα πάρουν μέρος στο reality

H Φάρμα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στην Φάρμα θα δούμε...

Λόγοι για να μαγειρεύετε μαζί με τα παιδιά σας

Μια από τις πιο δημιουργικές στιγμές που μπορείτε να περάσετε με τα παιδιά σας είναι η μαγειρική. Είναι μια υπέροχη εμπειρία, όταν σας βοηθάνε στο...

Πέτρος Φιλιππίδης: Παρέλαβε τις καταγγελίες και ετοιμάζει την απάντησή του

Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των δικηγόρων του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό...