fbpx

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα εξηγεί τα πάντα για τη θεραπεία που καταπολεμά την κυτταρίτιδα

Αναμφισβήτητα, η κυτταρίτιδα είναι ο χειρότερός μας εφιάλτης. Όταν την εντοπίσουμε πάνω μας, κάνουμε τα πάντα για ν’ απαλλαχτούμε από αυτή.

Η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνουμε με δυσκολία, καθώς τα γιατροσόφια της γιαγιάς δεν πιάνουν πάντα.

Τώρα, ήρθε η μέθοδος που θ’ απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα μια και καλή και μάλιστα με μόνο μια συνεδρία.

Η θεραπεία αυτή δεν είναι άλλη από την Cellu-tion.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των γυναικών και όχι άδικα, αφού υπονομεύει την αισθητική αρμονία του σώματος και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και συμπτώματα πόνου. Ιδίως το καλοκαίρι που η επιδερμίδα εκτίθεται περισσότερο, οι γυναίκες αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την όψη της και να αισθανθούν ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα εξηγεί τα πάντα για τη θεραπεία που θα σε κάνει να νιώσεις καλά και να βγεις με άνεση στην παραλία.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται όταν εναποθέτεται νερό και λίπος ανάμεσα στην επιδερμίδα και τον υποδόριο ιστό και προσομοιάζεται πολύ συχνά με όψη φλοιού πορτοκαλιού, αφού παρατηρείται απώλεια της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού και κατά συνέπεια δημιουργία καπιτονέ όψης. Έχει σημασία να αναφερθεί πως η κυτταρίτιδα δε «γνωρίζει» σωματότυπο, αφού μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και σε λιποβαρείς, νεαρές γυναίκες.

Για ποιους λόγους μία γυναίκα εμφανίζει κυτταρίτιδα;

Μερικοί λόγοι που οι γυναίκες αποκτούν κυτταρίτιδα είναι η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή, οι ορμονικές διαταραχές, η κληρονομικότητα, η μειωμένη σωματική άσκηση, το κάπνισμα κ.ά.

Υπάρχει ουσιαστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;

Η θεραπεία Cellu-tion, πρόκειται για τρεις αποτελεσματικές θεραπείες που συνδυάζονται σε μία για τον επιθυμητό στόχο, δηλαδή τη μόνιμη μείωση της κυτταρίτιδας από την πρώτη συνεδρία.

Η θεραπεία Cellu-tion χωρίζεται σε δύο στάδια:

Στο πρώτο στάδιο, αφού εφαρμοστεί τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη, ο ιατρός χρησιμοποιεί μία ειδική συσκευή μίας χρήσης για να εισχωρήσει στον ιστό και να «σπάσει» το εντύπωμα, διαχωρίζοντας τις ινώσεις που έχουν δημιουργήσει την όψη της κυτταρίτιδας.

Στο δεύτερο στάδιο, ο ιατρός εγχέει υαλουρονικό οξύ συγκεκριμένου μοριακού βάρους και ελαστίνης, εξασφαλίζοντας έως και 80% μόνιμο αποτέλεσμα, αφού το υαλουρονικό οξύ μετατρέπεται σε ιστό μέσω της διαδικασίας του μεταβολισμού.

Σε κάθε περίπτωση, παράλληλα με τη θεραπεία, συνίσταται η υιοθέτηση μίας ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.

Ακολούθησε τον Ιάκωβο Γκόγκουα στο instagram 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι μπορεί να σημαίνει ένα «όνειρο απιστίας»;

Σχεδόν όλες έχουμε δει όνειρο ότι μας απατάει ο σύντροφός μας ή και το αντίθετο. Ξυπνάμε πανικόβλητες και μετά δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καθώς έχουμε...

DIH: Περιποίηση για σκασμένες φτέρνες

Τα πόδια μας, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός μας και περισσότερο οι φτέρνες μας, καθώς είναι εκτεθειμένες. Το σημείο...

Tips για αξιοζήλευτους γλουτούς

Με αυτά τα tips για γλουτούς θ' αποκτήσεις το τέλειο αποτέλεσμα και δεν θα περνάς απαρατήρητη. Οι γλουτοί δεν «χτίζονται» μέσα σ' ένα βράδυ.  Χρειάζεται...

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους μικρότερους άντρες

Οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, καθώς και η διαφορά ηλικίας είναι κάτι που μας απασχολεί σε καθημερινή βάση. Η ηλικία δεν παίζει και δεν...

DIY: Detox μάσκα προσώπου με μέντα και σοκολάτα

Τώρα που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και οι γιορτές τελείωσαν, έφτασε η ώρα για να κάνεις μια detox μάσκα προσώπου.  Η επιδερμίδα μας χρειάζεται...