Το 13033 επέστρεψε στη ζωή μας και όλοι στέλνουμε sms για τη μετακίνησή μας προκειμένου να δικαιολογήσουμε την έξοδό μας από το σπίτι.
Εδώ και λίγες μέρες, βρισκόμαστε σε καθολικό lockdown, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας και το «Μετακίνηση 6» έχει την τιμητική του αυτές τις ημέρες.
Οι επώνυμοι της εγχώριας showbiz δεν θα μπορούσαν ν’ αποτελούν εξαίρεση.
Προκειμένου ν’ αθληθούν, να περπατήσουν ή να βγάλουν τον σκύλο τους βόλτα, στέλνουν μηνυματάκι στο 13033 με δικαιολογία «Μετακίνηση 6».
Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μερικούς από αυτούς κατά την διάρκεια της εξόδους τους, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να μας το δείξουν μέσα από τα social media τους.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως στην πρώτη καραντίνα έτσι και σ’ αυτή συχνά παίρνει το ποδήλατό της και πηγαίνει βόλτες στην Βουλιαγμένη. Με αυτό τον τρόπο η παρουσιάστρια γυμνάζεται δίπλα στη θάλασσα.
Η Κωνσταντίνα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού ο έρωτάς της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και φαίνεται από το πόσο ήρεμη δείχνει.
Η Νικολέττα Ράλλη περνάει το δεύτερο lockdown με την κόρη της. Όπως, μας δείχνει μέσα από το instagram της στέλνει μήνυμα στο 13033 για Μετακίνηση 6 και κάνουν τις βόλτες τους στους άδειους δρόμους της Αθήνας.
Η Βασιλική Μιλλούση διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά το lockdown δεν την κρατάει σπίτι. Αντιθέτως, στέλνει το γνωστό sms και παρέα με τον Λευτέρη Πετρούνια και την κόρη τους κάνουν τις βόλτες τους στα Νότια Προάστια. Εκεί, πριν λίγες μέρες τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.
Η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το δικό της μήνυμα για ν’ απολαύσει την βόλτα της στο βουνό όπου μοιράστηκε την όμορφη θέα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω instagram.