Μάθε κι εσύ το κόλπο για να διατηρήσεις φρέσκια τη σαλάτα σου και την επόμενη μέρα!
Πολλές φορές έχει χρειαστεί να κόψεις τη σαλάτα που θέλεις να πάρεις στη δουλειά σου από το προηγούμενο βράδυ γιατί το πρωί δεν προλαβαίνεις. Ωστόσο, θα έχεις παρατηρήσει ότι αυτό τελικά δε μοιάζει να είναι και τόσο καλή ιδέα, αφού την επόμενη μέρα συνήθως αρχίζουν και μαυρίζουν τα φύλλα, με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να την πετάξεις.
Εμείς, όμως, δουλεύουμε για εσένα! Υπάρχει ένα κόλπο το οποίο αν το ακολουθήσεις, η σαλάτα σου θα παραμείνει φρέσκια και την επομένη μέρα.
Το κόλπο το μάθαμε από την Αμερικανίδα διατροφολόγο Amanda Meixner, η οποία το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Ποιο είναι το κόλπο;
Όπως εξηγεί η νεαρή διατροφολόγος, βάζεις σε ένα βάζο τη σαλάτα σoυ. Στο κάτω μέρος τοποθετείς τη σάλτσα ή το dressing και στην κορυφή βάζεις το μαρούλι. Έτσι, όταν την επομένη μέρα τη ρίξεις στο πιάτο, θα διαπιστώσεις πως η σαλάτα θα είναι σα να την έφτιαξες εκείνη τη στιγμή.
«Όταν θελήσετε να τη φάτε, απλά κουνάτε το βάζο, ρίχνετε το περιεχόμενο σε ένα πιάτο και βγαίνει νοστιμότατο», λέει μεταξύ άλλων η Amanda Meixner στο βίντεο που ανήρτησε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.