Η Δήμητρα Σιγάλα εργάζεται και ως εγκληματολόγος

H Δήμητρα Σιγάλα, η οποία υποδύεται τη «Σοφία» στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αγγελική», αποκάλυψε ότι εκτός της υποκριτικής, εξασκεί και το επάγγελμα της… εγκληματολόγου!

Η ηθοποιός παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες Tv» και μίλησε  – μεταξύ άλλων –  για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου, αλλά και για το δεύτερο επάγγελμα με το οποίο ασχολείται.

Δήμητρα Σιγάλα

Έρχομαι στη σωρεία καταγγελιών από συνάδελφους σου ηθοποιούς, οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και στρέφονται ενάντια σε διάφορες προσωπικότητες του χώρου και που κατέχουν θέσεις εξουσίας.

Είναι γνωστά στο χώρο μας κάποια πράγματα, απλά ήρθε η ώρα να βγουν στο φως και, επιτέλους, να αλλάξει το τοπίο, με την έννοια του να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί να γίνεται κατάχρηση εξουσίας. Είμαστε μία ομάδα. Για να βγει το οποιοδήποτε καλό αποτέλεσμα στη δουλειά, απαιτείται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό όλη η ομάδα, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο μέλος της. Όλοι είμαστε ένα. Κανείς δεν γίνεται θεός από μόνος του. Επομένως, πρέπει να υπάρχουν σεβασμός, αγάπη και σωστή αντιμετώπιση προς όλους τους συναδέλφους.

Έχεις βιώσει εργασιακό εκφοβισμό στη διαδρομή σου;

Ναι. Έχω ζήσει την κατάχρηση εξουσίας. Τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ δύσκολο. Αντιμετώπισα με επαγγελματισμό τέτοιου είδους γεγονότα, τις ελάχιστες φορές που μου έτυχαν. Στο διάβα μας έχουμε και κακές συνεργασίες, ώστε να μπορούμε εντέλει να εκτιμάμε και να εξυμνούμε τις καλές.

Έχεις σπουδάσει εγκληματολογία, είσαι δικαστική γραφολόγος και εξασκείς μάλιστα, το επάγγελμα, βεβαιώνονται την πιστότητα εγγράφων, επιταγών και διαθηκών. Μίλησε μας γι’ αυτό το τόσο διαφορετικό αντικείμενο.

Μέχρι το 2011 ζούσα αποκλειστικά από την υποκριτική. Βιώνοντας τις δυσκολίες της ανεργίας στον κλάδο μας, αποφάσισα ότι θέλω να έχω τη δυνατότητα της επιλογής επαγγελματικά. Με αυτήν τη λογική σπούδασα και κάτι άλλο, ώστε να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη και να κάνω μόνο δουλειές που με αντιπροσωπεύουν στην υποκριτική.

Εξασκείς και αυτό το διάστημα το επάγγελμα της εγκληματολόγου;

Βεβαίως. Δεν έχει ωράριο. Όποτε με φωνάζει η ανακρίτρια, αναλαμβάνω μια υπόθεση και, όταν ολοκληρώνω την ερευνά μου, της δίνω την έκθεση μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια είναι τα οφέλη του βαλσάμικου

Το  βαλσάμικο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς αντικαθιστά επάξια το απλό ξύδι. Είναι η τέλεια πινελιά στις σαλάτες μας γιατί τους...

Fuji: Συνεργασία έκπληξη με τον Nivo

Ο Fuji συνεργάζεται με τον Nivo και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκρηκτικό.  Δέκα χρόνια μετά την επιτυχία του «Κυρ Αστυνόμε», ο Fuji Latifudia αποφάσισε...

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει στο σπίτι της με το τέλειο outfit

Η Ζέτα Μακρυπούλια στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της φορώντας το τέλειο outfit.  Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα διαφορετικά, αφού θα τα γιορτάσουμε σπίτι μας...

Μαριάννα Αρσενίου: Μας δείχνει το make up για ξεκούραστα μάτια

Το make up παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας και μια αστοχία είναι ικανή να τονίσει κάτι που δεν θέλουμε. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε...

Απλές ασκήσεις για να γυμνάσεις γάμπες και αστραγάλους

Στη γυμναστική πρέπει να γυμνάζουμε όλα τα μέρη του σώματος μας και όχι μόνο αυτά που μας ενδιαφέρουν, επειδή είναι εκείνα που θα σχολιάσει...