Πότε πρέπει να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας;

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τη φράση «γυναικεία διαίσθηση». Και πράγματι η διαίσθησή μας μπορεί να μας γλιτώσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Το θέμα είναι πότε πρέπει να την ακούμε και να την εμπιστευόμαστε. Γιατί είναι φορές που η διαίσθησή σας δεν λειτουργεί πάντα σε καλό.

Πως θα τη διαχειριστούμε προς όφελός μας; Πρέπει να μάθουμε να την χρησιμοποιούμε για να προστατεύουμε τον εαυτό μας από παράγοντες που έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουμε.

Για να γίνουμε πιο διαισθητικές πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιες συνήθειες που θα συνδέσουν τον εαυτό μας με τη καρδιά και το μυαλό.

 

ΑΝΑΠΝΟΗ

Παρατηρήστε την, μάθετε να αναπνέετε σωστά, βαθιά από το κέντρο σας. Δοκιμάστε τεχνικές αναπνοής που μπορείτε να βρείτε on line για χαλάρωση και συγκέντρωση ή ξεκινήστε να ασκείστε για να μάθετε να την χρησιμοποιείτε σωστά.

 

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

Υιοθετήστε χρήσιμες σκέψεις και πράξεις που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα όταν βρίσκεστε σε δύσκολες καταστάσεις. Σκεφτείτε θετικά και δράστε.

 

ΜΥΑΛΟ

Παρατηρήστε τις σκέψεις που κάνει το μυαλό σας και δείτε αν είναι αρνητικές. Στην περίπτωση αυτή ξεκινήστε να τις αλλάζετε με θετικές και με σκέψεις που σας βοηθούν να νιώθετε ωραία και άνετα. Αυτό είναι κάτι που θέλει πειθαρχία, μόλις όμως αρχίσετε να το κάνετε θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ

 

Διαλέξτε τον πιο σημαντικό σας στόχο: Κάθε φορά που γίνεται κάτι μέσα στην ημέρα σας και ρωτάτε τον εαυτό σας “Πως αυτό το γεγονός επηρεάζει τον στόχο μου;”. Όταν δίνετε ξεκάθαρο στόχο στην διαίσθηση πάντα θα σας δώσει την απαραίτητη πληροφορία.

Πάντα θα έχεις εμπόδια: Θα αποσπούν την προσοχή σας πολλά, όμως όταν τα βάζετε στα πλαίσια του στόχου σας, η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Έτσι θα δημιουργήσετε τον κατάλληλο συγχρονισμό και αυτό που πολλοί λένε “συμπτώσεις” που θα σας ωφελήσουν. Θα συνειδητοποιήσετε ότι οι άνθρωποι συμμερίζονται τον στόχο και δουλεύουν μαζί σας και όχι εναντίον σας.

Κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο γράψτε τον στόχο σας: Όταν ξυπνάτε παρατηρήστε πως νιώθετε, ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις και αναμνήσεις. Όλα αυτά θα σας δώσουν πληροφορίες και κυρίως θα σας προετοιμάσουν συνειδητά και υποσεινήδητα για την υπόλοιπη μέρα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθε τι πρέπει να φας μετά το σεξ

Συχνά μετά από  έντονο σεξ μας πιάνει πείνα. Σηκωνόμαστε, ανοίγουμε το ψυγείο και ψάχνουμε να δούμε τι θα φάμε. Ο εφοδιασμός του σώματός σου με...

Στο Mega ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκλεισε συνεργασία με το Mega.  Μπορεί, οι «8 λέξεις» να προβάλλονται στον ΣΚΑΪ, αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου έκλεισε ήδη συνεργασία με το...

Beatles: Έχεις παρατηρήσει πώς όλα τους τα τραγούδια έχουν κι ένα γυναικείο όνομα;

Οι Beatles έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη μουσική βιομηχανία και δεν θεωρούνται άδικα το μεγαλύτερο pop συγκρότημα.  Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει...

Οι αγαπημένες θεραπείες ομορφιάς των celebrities

Μπορεί να βλέπεις τις celebrities να περπατούν στο κόκκινο χαλί και να λάμπουν από ομορφιά, όμως η αλήθεια είναι ότι προετοιμάζονται πολλές ημέρες πριν...

Τα οφέλη της yoga στην παραλία – Ποιες asanas να δοκιμάσετε

Η εξάσκηση της yoga στην παραλία είναι αγχολυτική, καθώς είναι δύσκολο να παραμείνουμε στρεσαρισμένοι στη θέα της θάλασσας.    Από την Κατερίνα Ιορδανίδη  Το καλοκαίρι ιδανικά θα...