Το Big Brother μετά από 112 μέρες φτάνει στο τέλος του.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο νικητή του Big Brother έχει ήδη ξεκινήσει.
Η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ και ο Γρηγόρης ήταν οι πέντε παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Big Brother.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του Big Brother έζησαν μεγάλες στιγμές. Συγκινήσεις, χαρές, λύπες, κόντρες, φιλίες, αλλά και φλερτ ήταν μερικά από αυτά που παρακολουθήσαμε όλο αυτό το διάστημα.
Απόψε, το reality του ΣΚΑΪ φτάνει στο τέλος του και ένας παίκτης θ’ αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά μερικές χιλιάδες ευρώ.
Το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Την Παρασκευή το βράδυ, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιγαν για να ψηφίσει το κοινό και όταν έκλειναν, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωνε τον παίκτη εκείνο που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και στην συνέχεια τον υποδεχόταν στο πλατό για να συζητήσουν τόσο την αποχώρησή του όσο και τα συναισθήματά του και όσα έζησε μέσα στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα.
Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γρηγόρης και στη συνέχεια ο Ζακ.
Οι δυο τους τόνισαν πως νιώθουν νικητές που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι στον τελικό.
Στο πλατό τους περίμεναν και οι πρώην συμπαίκτες τους, αλλά και λίγοι συγγενείς, αφού λόγω των συνθηκών δεν μπορούσαν να βρίσκονται πολλά άτομα.
Η Άννα Μαρία, η Σοφία και ο Δημήτρης Πυργίδης είναι οι τρεις παίκτες όπου θα δώσουν τη μεγάλη «μάχη» για το έπαθλο.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του live, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τον Θέμη να του πει τι του είχε πει μια χαρτορίχτρα πριν μπει στο reality. Τότε ο Θέμης αποκάλυψε πως του είχε πει ότι νικητής θα είναι μια ξανθιά με κακό χαρακτήρα.
Σε λίγη ώρα, θα δούμε εάν η χαρτορίχτρα έχει «πέσει» μέσα στη πρόβλεψή της.