Αποκαρδιωτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», αφού ένα καλά κρυμμένο μυστικό του παρελθόντος θα είναι αυτό που θα «κάψει» τον τέως διευθυντή των φυλακών Θεσσαλίας.
Με τη δολοφονία της Μαρίας Μαδούρου, τα στόματα κλείνουν στις «Άγριες Μέλισσες» και η μοναδική μάρτυρας που θα μπορούσε να στηρίξει πειστικά τις κατηγορίες εναντίον του Μάνου Βόσκαρη δεν υπάρχει πια. Επιπλέον, με τη συνεργασία της Σοφούλας, ο Βόσκαρης έχει αδιάσειστο άλλοθι για την ώρα του φόνου, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει ατιμώρητος.
Ωστόσο, τα σχέδια των σεναριογράφων της συγκλονιστικής σειράς εποχής για το μέλλον του τέως διοικητή των φυλακών Θεσσαλίας είναι άλλα. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, ο Μάνος Βόσκαρης θα «βρει τον δάσκαλό του» από ‘κει που δεν το περιμένει.
Η κατάθεση-φωτιά του Δούκα
Ο Δούκας, φίλος, συνεργάτης και συνεταίρος από τα νεανικά τους χρόνια, με τον οποίο ήρθε πρόσφατα σε ρήξη, όταν ο Σεβαστός πληροφορήθηκε τα καθέκαστα για τη συμφωνία του με τη Μυρσίνη, θα ανατρέψει τη δίκη με την κατάθεσή του.
Αν και στην αρχή έχει δισταγμούς λόγω των διαφορών που τον χωρίζουν με την Ελένη, ο Δούκας παίρνει τελικά την απόφαση να καταθέσει, κυρίως λόγω της ηθικής υποχρέωσης που νιώθει ότι έχει απέναντι στην Ανέτ, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον Σωκράτη Θέμελη με συνέπεια τη γέννηση του Μελέτη.
Έτσι, ο Δούκας, ο οποίος διακατέχεται από προσωπικό μένος κατά των βιαστών, θα αποκαλύψει ενώπιον του δικαστηρίου τον πραγματικό λόγο που οδήγησε στην απομάκρυνση του Βόσκαρη πριν από πολλά χρόνια από το Διαφάνι, που δεν είναι άλλος από τον βιασμό ενός κοριτσιού.