«Αγγελική»: Απίστευτες εξελίξεις – Το παιδί της Αγγελικής είναι ζωντανό

Απίστευτες εξελίξεις και ανατροπές πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Αγγελική».

«Αγγελική»

Ο βιασμός που υπέστη πριν από δεκαεπτά χρόνια άλλαξε για πάντα τη ζωή της Μαργαρίτας. Με το όνομα Αγγελική, εμφανίστηκε στην οικογένεια Αργυρού προκειμένου να πάρει εκδίκηση από αυτούς που της προκάλεσαν το μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε ποτέ να νιώσει.

Η ζωή της στιγματίστηκε για πάντα έπειτα από εκείνο το βράδυ, καθώς ο πατέρας της αυτοκτόνησε και εκείνη διαπίστωσε πως είχε μείνει έγκυος. Ωστόσο, το μωρό αυτό της είπαν πως πέθανε στη γέννα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια, όμως, όλα ανατρέπονται και για την Αγγελική αρχίζει ένας νέος κύκλος εξελίξεων και ανατροπών.

Όλα ξεκινούν όταν η Τζένη αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν της Αγγελικής. Κι ενώ η τελευταία πιστεύει πως εκτός από την αληθινή της ταυτότητα, δε θα βρει τίποτε άλλο, κάνει λάθος.

Ο ντετέκτιβ επικοινωνεί λίγες ημέρες μετά με την Τζένη και της αποκαλύπτει πως η Αγγελική ήταν έγκυος και γέννησε μωρό, το οποίο όμως δόθηκε σε ίδρυμα. Εκείνη με τη σειρά της το λέει στην Αγγελική, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει, καθώς θεωρούσε ότι το μωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε νεκρό.

Αγγελική και Τζένη

Η Αγγελική είναι συγκλονισμένη και θέλει να μιλήσει και η ίδια με τον ντετέκτιβ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ανατρεπτικές για τη ζωή της. Όταν μάθει πως τελικά το παιδί της είναι ζωντανό, θα θελήσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να το εντοπίσει.

Δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της παίζει η ζωή, ακόμη μία φορά, αλλά και ποιος την παγίδεψε και της πήρε το μωρό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το σχέδιο εκδίκησής της για τους Αργυρούς φαίνεται πως συνεχίζεται κανονικά.

Αγγελική - Δημήτρης

Ο Δημήτρης, μάλιστα, μετά το ατύχημα στο στάβλο και τα χτυπήματα που δέχτηκε από το άλογο, είναι απελπισμένος και τρομαγμένος απ’ την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Τότε, παίρνει μία καθοριστική απόφαση. Θέλει να ομολογήσει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο, για τις προθέσεις του ενημερώνεται η Αθηνά και προσπαθεί να τον σταματήσει.

Φοβούμενη ότι ο Δημήτρης θα ανοίξει το στόμα του, προσπαθεί να τον απομακρύνει απ’ όλους, θέλει να τον απομονώσει και να μην τον αφήσει να μιλάει με κανέναν για κάποιο διάστημα, μέχρι να αναρρώσει και να του φύγει από το μυαλό η ιδέα της ομολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor – Αποκάλυψη: «Μου χορηγούσαν ενέσεις για τον πόνο»

Στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time άνοιξε την καρδιά του ένας από τους παίκτες του πρώτου Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην...

Συγκέντρωση: Δες ποια αερόβια άσκηση σε βοηθάει

Η γυμναστική και συγκεκριμένα η αερόβια βοηθάει στη συγκέντρωσή μας. Πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να μην είναι συγκεντρωμένος, καθώς στο μυαλό μας επικρατεί...

Ηλία Γκότσης: Ο «Survivor» που μας έχει ξετρελάνει

Έγινε γνωστός μέσα από το Survivor και στη δική του περίπτωση ταιριάζει η φράση «Ελλάς το μεγαλείο σου με τα όμορφα τα αγόρια σου». Η...

Η οπτική μας στην παιδική ηλικία επηρεάζει την υπόλοιπη ζωή μας

H έρευνα του SISSA καταδεικνύει τον βασικό ρόλο των πρώιμων οπτικών στην παιδική ηλικία εμπειριών στη διδασκαλία του εγκεφάλου. O ρόλος της όρασης Η ανάπτυξη έως...

Τα στραγάλια είναι η πιο φθηνή υπερτροφή – Δες τα οφέλη τους

Τα στραγάλια είναι ίσως η πιο οικονομική επιλογή ξηρών καρπών και παράλληλα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά! Μπορεί να τα βρίσκουμε στις προθήκες με τους ξηρούς...