«Αγγελική»: Η εγκυμοσύνη και η αμφισβήτηση της πατρότητας

Η σειρά του Alpha «Αγγελική» έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό τηλεοπτικό κοινό, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τις εξελίξεις.

Η Σοφία και ο Παύλος έχουν περάσει από αρκετές δοκιμασίες και ο γάμος τους έχει κλονιστεί πολλές φορές κυρίως εξαιτίας της απιστίας εκείνου. Ωστόσο, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, η Σοφία αποφάσισε να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία και να τον δεχτεί πίσω στο σπίτι τους, προκειμένου να μη διαταρα­χθεί η ψυχική υγεία των παιδιών τους, τα οποία έχουν ανάγκη τον πα­τέρα τους.

«Αγγελική» - Σοφία και Παύλος

Όλα όσα θα δούμε τις επόμενες μέρες

Και ενώ ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τη Σοφία πως έχει αλλάξει, στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτική σειράς «Αγγελική», θα δούμε ότι το πάθος που νιώθει για την Τζένη δεν τον αφήνει να είναι πιστός στη γυναίκα του. Ο ίδιος βρί­σκεται ξανά με την ερωμένη του και η συμπεριφορά του απέναντι στη Σοφία αλλάζει ξανά. Μάλιστα, φτάνει σε ακραία σημεία όταν αρ­χίζει να ζηλεύει τη σχέση της με το αφεντικό της, τον Αντρέα.

Ο Παύ­λος βάζει με το μυαλό του αρνητικές σκέψεις και προσβάλλει τη σύ­ζυγο του και το ήθος της, υπονοώντας πως τη συνδέει κάτι παρα­πάνω με τον Αντρέα και όχι μόνο η δουλειά και η συνεργασία τους. Τις επόμενες μέρες, όμως, όλα αλλάζουν και ανατρέπονται. Η Σοφία ανακαλύπτει πως είναι έγκυος ξανά και ταράζεται.

«Αγγελική» - εγκυμοσύνη Σοφίας

Ωστόσο, απο­φασίζει να μην αποκαλύψει τίποτε ακόμη στον Παύλο, καθώς θέλει να κά­νει πρώτα κάποιες εξετάσεις προκειμένου να σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά, και στη συνέχεια να το εκμυστηρευτεί στους οικείους της.

Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν και χωρίς να το καταλάβει, έρχεται πολύ κοντά με τον Αντρέα, ο οποίος βρίσκει σε εκείνη ένα στήριγμα και μία γυναί­κα διαφορετική από όσες έχει γνωρίσει και τον έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και δένονται μιας και έχουν κοινές απόψεις και ενδιαφέροντα. Ο Αντρέας, όμως, δεν κά­νει καμία κίνηση για να δείξει στη Σοφία όσα νιώθει, καθώς δεν θέλει να τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Ο Παύλος, από την άλλη, δεν εγκρί­νει καθόλου ούτε το γεγονός πως η γυναίκα του δουλεύει, αλλά ού­τε τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον εργοδότη της. Εκείνη, εν τω μεταξύ, συνεχίζει να μην αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της και κλείνει κρυφά ραντεβού με το γυναικολόγο της.

«Αγγελική» - Παύλος

Η αμφισβήτηση της πατρότητας

Μια μέρα, ο Παύλος την υποψιάζεται και αρχίζει να την παρακολουθεί. Τη βλέπει να μπαίνει στο γυναικολόγο και εκείνη αναγκάζεται να του πει πως περιμένει το παιδί τους. Ωστόσο, η Σοφία σίγουρα δεν περίμε­νε αυτή την αντίδραση. Ο Παύλος σαστίζει και πιστεύοντας πως η γυναίκα του τον απα­τά, αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού.

Η Σοφία σοκάρεται από τα λόγια του και συνειδητοποιεί πως πια δεν υπάρχει τίποτα που να την κρατάει στο γάμο της με τον Παύλο, εκτός από τα παιδιά τους. Μάλιστα, είναι τόσο άσχημα ψυχολογικά, που κλείνεται στον εαυτό της και το μόνο που σκέφτεται είναι πόσο μεγάλο λάθος έκανε που τον έβαλε και πάλι στη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οικονομάκου: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Την πρώτη της φωτογράφιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, έκανε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό...

Φυσικοί τρόποι για υγιή και μακριά νύχια

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θαυμάζει τα όμορφα, υγιή νύχια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες εκείνες που αγαπούν τα μακριά νύχια.  Και ποια δεν θέλει...

Έτσι θα περιορίσετε τις ρυτίδες

Οι ρυτίδες είναι η απόδειξη ότι σιγά - σιγά μεγαλώνουμε. Δεν υπάρχει κάποιο αντίδοτο στο να τις εξαλείψουμε μια και καλή. Αυτό όμως που μπορούμε...

Σάλος με τον πιο «σέξι γιατρό στον κόσμο»: Κανείς δεν φορούσε μάσκα στο πάρτι του

Ο «πιο σέξι γιατρός στον κόσμο» βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όχι για καλό σκοπό.   Ο dr. Mike- όπως είναι γνωστός στο instagram- κατηγορείται...

Τα πρώτα πράγματα που κοιτάει κανείς όταν έρχεται σπίτι σου

Δεν πρέπει να μας παραξενεύει το γεγονός πως όταν έχουμε επισκέψεις, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι μια «εξερεύνηση» θα  λέγαμε, στο σπίτι μας. Μπορεί...