Πως βοηθάνε οι ερωτικές ταινίες τη σεξουαλική μας ζωή

Μπορεί να έχουμε ταμπού πάνω σ’ αυτό το θέμα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι ερωτικές ταινίες βοηθάνε τη σεξουαλική μας ζωή.

Ένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολεί τα ζευγάρια είναι το αν θα έπρεπε να βλέπουν ερωτικές ταινίες. Δηλαδή τα πορνό.

Για πολλά ζευγάρια είναι ένα θέμα ταμπού. Υπάρχει η πεποίθηση πως πρόκειται για ένα αντρικό προνόμιο και πως δεν προσφέρει κάτι στη γυναίκα.

Είστε όμως τόσο σίγουρες πως δε μπορεί να σας προσφέρουν το κάτι παραπάνω; Γιατί, υπάρχουν γυναίκες- ίσως λίγες- που τους αρέσει να τις παρακολουθούν με το ταίρι τους.

Η επιστήμη έρχεται να επιβεβαιώσει πως για το γυναικείο φύλο είναι εξίσου σημαντικές. Στην ουσία βοηθάνε τη σεξουαλική τους ζωή και όχι μόνο.

Αν είστε από εκείνες που ντρέπεστε ή που θεωρείτε χυδαίο να δείτε ερωτικές ταινίες, υπάρχουν λόγοι που θα σας αλλάξουν οπτική.

 

Ενθαρρύνει τη βασική επικοινωνία

Η ψυχοθεραπεύτρια Rachel Wright μας εξηγεί: «Είναι πάντα μία θετική ενίσχυση στη σχέση και ωθεί και τα δύο μέλη να επικοινωνήσουν. Για το αν είναι πρώτη σου φορά ή αν το έκανες μόνο όταν δεν είχες σχέση».zeugari sto kanape vlepoun tileorasi

Διεγείρουν

Η ειδικό το προχωράει λίγο παρακάτω λέγοντας: «Οι ερωτικές ταινίες διεγείρουν τον εγκέφαλο και το σώμα ακολουθεί».

«Ταυτόχρονα είναι πολύ σημαντικό να βάλεις τα όριά σου. Δεν σημαίνει ότι σου αρέσουν όλες οι κατηγορίες ή ότι θα συμφωνείτε στο τι θα δείτε. Χρειάζεται μία διερεύνηση».

 

Βοηθάνε, ακόμα και αν δεν σκέφτεσαι το σεξ

Είναι γεγονός πως το άγχος της καθημερινότητας δεν σε κάνει να σκεφτείς το σεξ. Οι ερωτικές ταινίες σε βάζουν στο mood και σου θυμίζουν ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις.

zeugari filiete mprosta sto laptop

Σου δίνουν ιδέες

Μέσα από τις ερωτικές ταινίες μπορείς να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή. Σου δίνουν νέες ιδέες και προτάσεις που μπορεί να μην ήξερες καν. Είναι σαν να διαβάζεις έναν οδηγό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Παπακώστα: Το ξεχωριστό στιλ μιας πολιτικού

Η Κατερίνα Παπακώστα γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου το 1961 στον Πειραιά και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Παράλληλα, έλαβε ειδίκευση στο Εμπορικό και...

Μήλο: Τα σημαντικά οφέλη για την υγεία μας

Η παροιμία «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» δεν είναι μύθος τελικά. Το μήλο είναι από τα βασικά φρούτα που πρέπει...

GNTM: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από το instagram της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μπορεί να έχει ένα αυστηρό προφίλ και οι περισσότεροι που αποφασίζουν να πάρουν μέρος στο GNTM να φοβούνται την κριτική της,...

Αυτά είναι τα πέντε στάδια μιας σχέσης

Ο έρωτας είναι θέμα ταύτισης και χημείας. Όταν ερωτευόμαστε, συμβαίνουν πολλές αλλαγές στη ζωή μας προς το καλύτερο γιατί έχουμε δίπλα μας αυτόν που...

Δείτε πότε αλλάζει η ώρα

Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή που όλοι περιμέναμε. Όχι, ότι δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αλλά αυτή τη φορά είναι σημαντικό, επειδή το θέμα απασχολεί τους Ευρωπαίους. Έτσι,...