Τον θες για σχέση; Δες τι δεν πρέπει να κάνεις

Όλες θέλουμε να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο για να δημιουργήσουμε μια σχέση αμοιβαίων συναισθημάτων και κοινών στόχων. Γιατί κακά τα ψέματα, οι περισσότερες από εμάς, περιμένουμε τον πρίγκιπα του παραμυθιού για να δημιουργήσουμε μια υπέροχη οικογένεια.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά πρίγκιπες δεν υπάρχουν και κανείς δεν είναι τέλειος, όπως τέλειες δεν είμαστε και εμείς.

Τις περισσότερες φορές, πιστεύουμε πως έχουμε βρει αυτόν τον ΕΝΑΝ που θα μας δώσει μια σχέση έτσι όπως την έχουμε ονειρευτεί. Και μπορεί στην αρχή όλα να δείχνουν τέλεια, όμως, τις περισσότερες φορές κάτι χαλάει στη πορεία και μετά φτου από την αρχή.

Καλό είναι να μην ενθουσιάζεσαι όταν γνωρίζεις κάποιον και το σημαντικότερο να μην κάνεις όνειρα πριν εκείνος αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και φυσικά πριν βεβαιωθείς ότι θέλετε τα ίδια πράγματα.

Μπορεί να θέλουμε ισότητα, αλλά στην πραγματικότητα αν βγούμε ραντεβού με κάποιον και δεν βάλει το χέρι στη τσέπη ή ζητήσει να τα πληρώσουμε μισά- μισά στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τον πούμε τσίπη και την επόμενη μέρα θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης με τις φίλες μας.

Αν από το πρώτο ραντεβού ζητήσει να πάμε σπίτι του ή να έρθει εκείνος στο δικό μας, σίγουρα θα τον αποκαλέσετε… πέφτουλα.

Αν πάλι υποκύψετε στη γοητεία του και το στενό μαρκάρισμα, την επόμενη μέρα θα ξυπνήσετε και θα το έχετε μετανιώσει γιατί θα σκέφτεστε ότι σας έχει για εύκολη και σίγουρα δεν θα θέλει να κάνει μαζί σας σχέση.

Εάν γνωρίσεις κάποιον και σου κάνει το «κλικ» για σχέση, τότε καλό θα ήταν να μην βιαστείς να βρεθείς μαζί του στο κρεβάτι.

Στο πρώτο ραντεβού καλό θα ήταν να μην κάνεις κίνηση να πληρώσεις γιατί θα τον προσβάλλεις.

Μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου, μην ξεστομίσεις ότι με τον πρώην σου είστε φίλοι.

Να είσαι ευγενική και να προβάλεις τη θηλυκή πλευρά σου. Να ντυθείς τόσο όσο γιατί τα πολύ σέξι ρούχα δεν τους αρέσουν, τουλάχιστον σ’ εκείνη που τη θέλουν για σχέση.

Μην ξεχάσεις να του στείλεις ένα μήνυμα και να τον ευχαριστήσεις και να του τονίσεις ότι πέρασες πολύ όμορφα και σου αρέσει η παρέα του.

Όλα αυτά, οι άνδρες τα εκτιμούν, άσχετα εάν τις περισσότερες φορές έχουν το σεξ στο μυαλό τους ακόμα και στο πρώτο ραντεβού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δες πως να κουμπώνεις το φερμουάρ του φορέματος

Το φόρεμα είναι ένα πολύ σικάτο ρούχο που προτιμάμε στις εξόδους μας. Και όμως, μπορεί να μας αρέσει αλλά το αποφεύγουμε επειδή δυσκολευόμαστε να...

Ποιες τροφές μπορείς να καταναλώσεις αν καείς από τον ήλιο

Καλή η ηλιοθεραπεία, καλός ο ήλιος, αλλά άμα την «πατήσουμε» και καούμε τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, καθώς ο πόνος και το...

O οίκος Dior στηρίζει την ενδυνάμωση νέων γυναικών

Ο οίκος Dior έχει αποδείξει άπειρες φορές το πόσο μπροστά είναι σε σχέση με άλλους οίκους μόδας. Δεν είναι μόνο η υψηλή ραπτική που μας...

Το πρώτο παραμύθι της Νίκης Πούλου βασισμένο σε αληθινή ιστορία

Το πρώτο παραμύθι της Νίκης Πούλου είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία που θα συγκινήσει τους αναγνώστες. Το παραμύθι «Jolie» θα σε ταξιδέψει και θα...

DIY: Eye gels για τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι μας βασανίζουν και προσπαθούμε να τους αντιμετωπίσουμε με διάφορους τρόπους, όπως με κρέμες αλλά και με φυσικούς τρόπους. Οι κρέμες ναι μεν...